O2s

Hoe maak je een fiets glijmiddel kopen

Lubing moet deel uitmaken van uw fiets onderhoud

Lubing moet deel uitmaken van uw fiets onderhoud. Het houdt de fiets in tiptop vorm en maakt fietsen veilig en gemakkelijk. Hoewel er tal van glijmiddelen in de markt, kunt u niet alleen kiezen en kopen geen smeermiddel. Je moet het glijmiddel dat geschikt is voor uw fiets is te kopen. Om u te helpen, hier zijn enkele kooptips.

Hoe maak je een fiets glijmiddel kopen. Ken het verschil tussen de verschillende soorten glijmiddel.
Hoe maak je een fiets glijmiddel kopen. Ken het verschil tussen de verschillende soorten glijmiddel.

  • Ken het verschil tussen de verschillende soorten glijmiddel. Net zoals er verschillende soorten fietsen, glijmiddelen zijn er in verschillende soorten ook. Glijmiddelen kan nat, droog, wax, en spuit zijn. Natte glijmiddel is perfect voor natte rijomstandigheden, modderige, besneeuwde, en regenachtig, bijvoorbeeld. Het blijft nat, dus als het nat grond raakt, het komt niet uit en dus niet opnieuw uitgevoerd moet worden. Droog smeermiddel, anderzijds, ideaal in droge omstandigheden. Het blijft droog aan de motor, maar wordt weggespoeld als het in contact komt met een nat oppervlak of waterbron. Wax glijmiddel is zo veel op de droge glijmiddel, alleen de coating is veel dikker. Het is ook best te gebruiken als uw fiets niet zal rijden op natte wegen. Spuitbus olie, ondertussen, is prominent voor zijn gemakkelijk te plaatsen. Het enige probleem dat mensen hebben met het is dat het laat glijmiddel mist op andere fietsonderdelen.
  • Onderzoek over de verschillende merken glijmiddel. Als u over bepaalde glijmiddel merken die er veelbelovend uitziet, overwegen het lezen van reviews op elk van hen. Weten wat de werkelijke consumenten zeggen over de producten en of ze leveren wat ze beloven. Er zijn websites en online forums gewijd voor dit doel; zoeken voor hen.
  • Denk aan de prijs. Bike glijmiddelen kunnen worden gekocht voor zo laag 5€ tot maar liefst 20€. Sommige zijn duurder, en met hogere geprijsd zijn gemaakt door populaire fabrikanten. De meeste glijmiddelen zijn in 4 oz, 6 oz, 8 oz en 16 oz flessen, vaten, en buizen.
  • Koop alleen fiets glijmiddelen. Maken het zeker dat u koopt en toepassen glijmiddelen speciaal ontworpen voor fietsen en geen smeermiddel voor andere soorten apparatuur. Als je koopt zowat elk soort glijmiddel, zou je het risico schade aan uw fiets onderdelen. Sommige fietsers kiezen om te experimenteren met glijmiddelen en mixen hun eigen smeermiddel product, maar vergeet niet dat deze zijn meestal expert fietsers. Als u nieuw bent bij fietsen zijn, beter te strikt houden aan de fiets glijmiddelen.
  • Kopen van een fysieke fiets winkel of online winkel. Als je uiteindelijk hebt besloten het glijmiddel dat u wilt gebruiken, ga dan naar de dichtstbijzijnde fietsenstalling. Vraag de verkoper als het inderdaad de juiste glijmiddel voor uw fiets. Als hij akkoord gaat, een aankoop. Zo niet, overweeg dan om zijn aanbeveling. Als u liever online kopen, een bezoek aan een gerenommeerde fiets online winkel. Het moet een lijst van de smeermiddel producten waaruit u kunt kiezen. Maak een bestelling door het invullen van een aankoop formulier. U ontvangt uw glijmiddel ontvangt na een paar dagen.

Afhankelijk van hoe vaak u gebruikt en smeer de fiets

Afhankelijk van hoe vaak u gebruikt en smeer de fiets, moet het glijmiddel product duren voor een paar maanden. Je eigenlijk niet al te veel toe te passen. Slechts een kleine hoeveelheid zal doen.