O2s

Hoe maak je een EHBO - kit voor te bereiden om te wandelen

Wandelen is een geweldige manier om te oefenen en te genieten van het buitenleven

Wandelen is een geweldige manier om te oefenen en te genieten van het buitenleven. Echter, je moet enkele voorzorgsmaatregelen nemen voordat u naar buiten. Het maakt niet uit hoe snel je wandeling, moet je altijd langs een EHBO-kit. Wees bereid om blaren, verstuikingen, insectenbeten, huiduitslag en zonnebrand te behandelen.

Hier is hoe voor te bereiden op een EHBO-kit om te wandelen.

  1. Verzamel je eerste hulp items in een kleine handzame waterdichte verpakking. U kunt de aankoop voorgemonteerde kits die beschikbaar zijn in de winkels. Als u wilt uw eigen te bouwen, krijgt zo'n vier centimeter breed verband, kleine plakband, Band-Aid, antiseptische en alcohol, kleine pincet en een klein mes. Breng twee tongspatels, zodat u kunt een kleine split voor het geval dat te creëren. Inclusief een spray fles insect insectenwerend en een klein flesje van enkele aloë vera gel. Aloë kan kalmeren insectenbeten en huiduitslag van gif eik. Het kan kalmeren de huid tegen zonnebrand. Als u niet beschikt over aloë, mag u een aantal Calamine lotion. Alles moet in kleine verpakkingen te houden lichtgewicht.
  2. Breng een kleine hoeveelheid van de medicatie, zoals pijn reliever zoals Tylenol en allergie medicijnen, zoals Benadryl. Als u een specifieke ziekte, breng een dag levering van uw geneesmiddel, zoals hoge bloeddruk of allergie medicatie. Houd uw geneesmiddel in een kleine ziplock plastic te houden waterdicht.
  3. Afgezien van insectenspray, breng een kleine fles van een hoge SPF sunblock die u kunt royaal op je gezicht, nek, toe te passen achter de oren en armen. Spray uw kleding met inspecteren afstotend en opnieuw toe te passen na vier uur of overmatig zweten.
  4. Als u niet vertrouwd bent met eerste hulp procedures, breng een handige brochure met basis EHBO-instructies. Neem een ​​fluitje mee, zodat u kunt maken lawaai om hulp te roepen, vooral als je geen stem hebben.
  5. Leiden tot een veel drinkwater voor de wandeling en te hydrateren jezelf constant. Drink ook als u geen dorst, omdat u misschien niet opmerkt de tekenen van uitdroging als je zo in beslag genomen op uw wandeling tijdens een warme dag. Houd uw bloedsuikerspiegel stabiel door snacken op trail mix en andere lichtgewicht maar hoge energie voedsel zoals mueslirepen, noten en zoutjes.
  6. Een van de meest nuttige dingen die je kan brengen op het pad is een volledig opgeladen mobiele telefoon. In het geval dat je de weg kwijt of heb je een ernstig medisch spoedgeval, moet je in staat zijn om om hulp te roepen. Verkrijg het alarmnummer van het park kantoor voordat je de trail.
  7. Het is verstandig om een ​​kleine zaklamp en een aantal waterdichte lucifers mee te nemen, zelfs als je alleen maar uit te zijn voor een paar uur.

Hopelijk

Hoe maak je een EHBO - kit voor te bereiden om te wandelen. Verzamel je eerste hulp items in een kleine handzame waterdichte verpakking.
Hoe maak je een EHBO - kit voor te bereiden om te wandelen. Verzamel je eerste hulp items in een kleine handzame waterdichte verpakking.

Hopelijk zult u nooit nodig hebt om uw medisch noodpakket te gebruiken. Maar als er een probleem ontstaat, in de wetenschap dat u bereid bent en je hebt de tools helpen je om met de situatie in een rustige manier. Als u een ernstig letsel, snijd het pad en draai rond om professionele medische aandacht te krijgen.