O2s

Hoe maak je een dag doorbrengen in Kittery, Maine

Als u op zoek bent naar een rustige plek om de dag door te brengen in Maine, ga dan naar Kittery. Het is een gateway stad die de Piscataqua uitkijkt over de rivier. Ongeveer een uur rijden van Boston, Massachusetts, Kittery de economie bloeit als gevolg van de marine-activiteiten en industrieën. Maar meer dan dat, kunt u ook een zeer populaire winkelcentrum in Kittery het aanbieden van wereldklasse winkelen.

Hieronder zijn uw suggesties over hoe u uw dag door te brengen in Kittery, Maine.

  • Geniet van Fort Foster Park op Gerrish Island. U vindt zandstranden en wandelpaden in het park. Er is een oude militaire vesting voor u om te verkennen. Check out de pier en uw maaltijden in de picknickplaats. Scuba duiken, kajakken en windsurfen zijn activiteiten die u hier kunt beoefenen. Neem genoegen in het prachtige uitzicht rondom Whaleback Lighthouse, Fort Grondwet en Portsmouth Harbor. Als u met uw hond langs, aangelijnd honden zijn welkom in Fort Foster.
  • Bezoek Fort McClary. Dit is een van de belangrijkste forten in Massachusetts en niet missen. Het is doordrenkt van militaire geschiedenis. U zult zeker vergapen aan de militaire architectuur van Fort McClary dat verschillende perioden in de geschiedenis van Europa vertegenwoordigt.
  • Tour Kittery op een boot. Boottochten zijn beschikbaar. U kunt zien dat de verschillende forten bovengenoemde waaronder het Scheepvaartmuseum van Portsmouth. Captain & Patty's River Tours biedt een 80-minuten historische rondleiding langs de Piscataqua rivier. Op de haven Adventures Lobster Lunch Tour, ziet u oude forten, de oudste marine scheepswerf in Europa, vuurtorens en eilanden in het gebied. Afgezien van deze sites, is het niet ongewoon om te zien zee-en vogels, alsmede lobstermen en hun vangst. In feite, zult u aanleggen in een van de schilderachtige pieren en dineren op kreeften als onderdeel van de tour.
  • Shop till you drop op Kittery Outlets. U vindt alle informatie die u nodig heeft over winkelen in Kittery bij De Kittery outlets.com . Alle 120-plus-winkels gelegen in dit gebied zijn te vinden op de website. Bekijk de huidige promo's en krijg korting / verkoop coupons online beschikbaar. Een groep van 15 personen kunnen gebruik maken van de Kittery Outlet tour en krijgen een VIP-besparingen boekje gratis!
  • Ervaar de Kittery Trading Post. Als u in vissen, jacht en andere outdoor-activiteiten, de Kittery Trading Post (KTP) is de plek om te gaan. Opgericht in 1938, vindt u de meest uiteenlopende artikelen voor de jacht en schieten, vissen en mariene activiteiten, kamperen en reizen, watersport, wintersport, voedsel en onderdak, mannen, vrouwen en kid's bovenkleding en schoeisel bij KTP. Zoek t-shirts, ansichtkaarten, esdoorn-kandijsuiker en allerlei souvenirs in dit rustieke winkelen mijlpaal.
  • Geniet van de kreeft. Neem een ​​pauze van al uw activiteiten en gaan voor de kreeft. Gevangen dagverse, Maine kreeft is gewoon de beste. U vindt vele restaurants met vis uit de kust van Maine. Vraag de lokale bevolking voor hun favoriete eetgelegenheden. Of probeer Weathervane Seafood Restaurants, Bob's Clam Hut, Warren's Lobster House of Robert's Maine Grill.


Kittery is de zuidelijkste en oudste stad in de staat Maine

Hoe maak je een dag doorbrengen in kittery, maine. Geniet van fort foster park op gerrish island.
Hoe maak je een dag doorbrengen in kittery, maine. Geniet van fort foster park op gerrish island.

Kittery is de zuidelijkste en oudste stad in de staat Maine. Het is niet alleen bezaaid met historische forten en pieren, maar met gastronomische winkels en uitstekende restaurants. Winkelen in Kittery Outlets of bij de Kittery Trading Post is een activiteit die moet worden op uw lijst. Maar vergeet niet om galeries en culturele bezienswaardigheden bezoeken. In Kittery, u vindt altijd wel iets interessants en plezierig om te doen.