O2s

Hoe maak je een boog maken mal te maken

Of u maakt een voor je haar accessoires of voor uw plakboeken

Of u nu te maken voor je haar accessoires of voor uw plakboeken, je zeker wilt een perfecte uitziende boog te maken. Dit kan gedaan worden met een boog het maken van mal. Een mal is een eenvoudig hulpmiddel dat het lint houdt en begeleidt u als u vorm het in een boog. Het goede ding is dat je kunt uw eigen boog het maken van mal. Het is niet zo ingewikkeld te maken en kan in feite worden uitgevoerd in ongeveer een uur. Hier is wat je moet doen.

Hoe maak je een boog maken mal te maken. Verzamel je materialen.
Hoe maak je een boog maken mal te maken. Verzamel je materialen.

  • Verzamel je materialen. De materialen voor het vervaardigen van strijkstokken mal zijn gemakkelijk te vinden. Vooral, je moet houtafval dat maatregelen twee centimeter breed en tien centimeter lang. Andere afmetingen zo goed werkt, maar zorg ervoor dat ze niet te klein of te groot om te manipuleren. Je moet ook twee plugstangen die ongeveer ¼ inch in de breedte en zes centimeter in lengte, boren, potlood, en heerser.
  • Markeer het hout. Lengte Plaats uw houtafval op de tafel. Zoek het midden met uw liniaal, dan markeren. Naar aanleiding van het centrum merk, maak een rechte lijn naar beneden door het bos schroot met een liniaal.
  • Markeer de jig gaten Meet een inch van de bovenste rand van het bos schroot;. Markeren met het potlood. Dit is voor de eerste mal gat. Meet vervolgens een centimeter vanaf de eerste mal gat naar het tweede gat markeren. Herhaal dit proces totdat u jig gaten langs de rechte lijn, een centimeter uit elkaar.
  • Boor de gaten. Gebruik van ¼ inch bits, maken gaten op de gemarkeerde punten. De gaten moeten ongeveer de helft tot een centimeter diep. Probeer vervolgens de plug stang in te voegen in de gaten. Het moet diep naar beneden de gaten en moet stabiel zijn. Zo niet, dan kan de plug stang wiebelen op zijn plaats wanneer u de mal te oordelen, het lint.
  • Plaats de plug staven. Zodra u zeker weet dat de gaatjes stevig de plug stangen te houden, kunt u de eerste plug stang plaatsen in het eerste gat en lijm op zijn plaats. De tweede deuvel, ondertussen, kan worden geplaatst in een gat en moet worden overgedragen aan een ander gat, als gevolg van de beoogde grootte van uw lint.
  • Schuur de boeg het maken van mal. Om de mal meer presentabel, vooral als je gaat om het te geven als een geschenk, te glad uit het oppervlak met een schuurpapier te proberen. U kunt schilderen of vlekken het zo goed als u verkiest. Zorg ervoor dat u het te laten volledig droog zijn voordat het gebruik om te voorkomen dat het kleuren van de linten.
  • Test de het vervaardigen van strijkstokken mal. Maak verschillende linten van verschillende grootte met behulp van de mal, en als je dat doet, controleer dan of de pluggen stevig geplant in de gaten en dat de mal zelf helpt u het lint dat u in gedachten hebt. Klem de mal op uw werkbank om het meer stabiel.


Afgezien van een houten boog maken mal

Afgezien van een houten boog het maken van mal, kunt u ook een mal gemaakt van spaanplaat. Om dit te doen, krijgt een stuk spaanplaat dat is zo breed als het lint dat u wilt maken. Snij vervolgens drie inch strip van het centrum van de spaanplaat en zorg ervoor dat de linker en rechter zijden van de spaanplaat even breed. Te gebruiken, gewoon een lengte van lint wikkel rond de spaanplaat jig, de staarten het maken van een X-patroon. Plaats een draad door de centrale opening en wikkel de draad boven het midden van het lint.