O2s

Hoe maak je een bikini te surfen kiezen

Het is moeilijk genoeg om een ​​bikini die je lichaam past en accentueert uw beste eigenschappen te vinden. Echter, voor degenen onder ons die houden van zowel de branding en het zand, zou men willen de extra criterium van de mogelijkheid om daadwerkelijk zwemmen en in de bikini surfen toe te voegen. Dit betekent dat u niet gaan voor iets dat zal resulteren in een kledingkast storingen. Niemand wil om te duiken in en komen het missen van een bikini boven-of onderkant achteraf!

Vermijd kledingkast storingen door het kiezen van de juiste bikini voor het surfen.

  • Er zijn bikini's voor het pronken, en er zijn bikini's die je echt kunt zwemmen en watersporten beoefenen in Gerenommeerde merken zoals Roxy, Hurley en Billabong verkopen bikini's die kunnen worden gebruikt, niet alleen aan de kust, maar ook het water. Deze zijn niet alleen functioneel, maar mooi, ook.
  • Kies uw gewenste stijl. Als uw surfplank heeft een thema of kleurenschema, wilt u misschien een bikini die je surfplank ontwerp past te kopen.
  • Kijk voor een bikini met comfortabele elastieken. Ga voor iets dat stevig knuffels je lichaam, en zal niet uit de knoop terwijl je surft. Dit spreekt voor zich dat string bikini's zijn waarschijnlijk niet de beste surf slijtage.
  • Kies een goede top. De besten om te surfen zijn driehoek toppen. Kies een top die is genaaid aan de voorzijde. Je wilt niet dat uw top gaan los terwijl je op je buik peddelen naar een golf. U kunt ook overwegen racerback en bandeau tops. Deze geeft je voldoende steun, zodat u zich geen zorgen te maken over het verliezen van hen terwijl je opknoping tien.
  • Sommige bikini bodems zijn comfortabeler dan anderen, vooral als je het uitoefenen van jezelf, zoals bij het surfen. De meeste bikini's zou kunnen geven u dat gevoel van het hebben van een constante wedgie. U kunt gaan voor meer dekking met jongen korte broek op de top van een traditionele korte bodem. Als je gaat voor een string bodem, zorg ervoor dat je dubbele knoop voor koppelverkoop een lint. Dit helpt het minimaliseren van de kans dat de string zal losgaan terwijl u surft.
  • De beste opties om te surfen zou bikini tops en bottoms met elastieken die gaan rond je lichaam. U dient in het algemeen te vermijden snaar tops en bottoms, tenzij je echt liever het dragen van hen over minder onthullend bikini's.


Voor het kopen van uw set van bikini's

Hoe maak je een bikini te surfen kiezen. Kies uw gewenste stijl.
Hoe maak je een bikini te surfen kiezen. Kies uw gewenste stijl.

Voor het kopen van uw set van bikini's, moet u eerst proberen op een aantal rassen. Lopen en bewegen, terwijl de montage van de bikini. Rukken en trekken van alle plaatsen. Rekken en bewegen. U zult zeker moeten doen veel bewegende bij het surfen. Je wilt niet te worden beperkt in uw bewegingen tijdens het surfen, alleen maar omdat je je zorgen maakt over een aantal lichaamsdelen popping verkeerd.

Dit betekent echter niet zeggen dat je moet schraal stijlen helemaal te vermijden. Sommige van deze zijn nog steeds van toepassing om te surfen, maar je moet controleren op de sterkte van de elastische tailleband, en hoe goed de steken te houden. Het hangt allemaal af hoeveel huid die u wilt weergeven tijdens het surfen. Sommige surfers zou gaan voor wetsuits of droogpak, terwijl sommige kiezen voor iets meer onthullend, om te pronken met die bochten, terwijl je pronken met die surfplank beweegt.