O2s

Hoe maak je een beroemde trail wandelen

Alle wandel-liefhebbers zullen altijd dromen van het veroveren van een aantal van de meer populaire en zeer uitdagende trails zoals de Appalachian, Pacific Crest, en Continental Divide trails. Een deel van de hardcore parcours jagers misschien nooit zelfs dicht bij het bereiken van ten minste een van deze belangrijke routes als gevolg van vele factoren, zoals geld, tijd, en de uitdagingen van deze paden bieden. Toch, voor degenen die de nodige offers kan maken en kan komen met de nodige middelen, hier zijn enkele tips die kunnen maken dat uw plannen tot wasdom komen.

  • Onderzoek op de paden. Aangezien deze routes zijn erg populair en worden beschouwd als de ultieme ervaring voor de meeste hardcore wandelaars, wil je wat te lezen op de sleep je van plan bent om te gaan voor. Het internet kan hebben verschillende websites en documentatie met betrekking tot deze routes. Online forums over het onderwerp kan zelfs mensen hebben hun ervaringen te delen, terwijl op het parcours. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk informatie als je kunt over het spoor te krijgen. Vergeet niet om te weten hoe er te komen, de beste tijd om er naartoe te gaan, en wat je nodig hebt op het gebied van wandel-gear en apparatuur als u van plan bent om te wandelen op het spoor. Het kan de moeite waard zijn om specifieke wandel-boeken die gevonden kunnen worden in de meeste boekwinkels lezen. Bill Bryson, een bekende wandelaar en auteur heeft een paar boeken over het onderwerp met inbegrip van zijn bestseller, "A Walk in the Woods" waarin de details van zijn ervaringen op zijn Appalachian Trail ervaring gepubliceerd. Vergeet niet om jezelf een aantal kaarten en gidsen op het gebied vooral als u gepland om te wandelen in het bijzonder parcours. Bekijk ook de websites parcours zoals appalachiantrail.org , pcta.org , en cdtrail.org voor meer informatie over het parcours.
  • Krijgen in vorm. Deze paden zijn zeer uitdagend dat is waarom ze meestal worden gezocht door ervaren wandelaars. Uithoudingsvermogen en conditionering zal belangrijk zijn als u van plan te gaan op deze routes. Hardlopen of joggen regelmatig voor een uur per dag moet goed voor je uithoudingsvermogen te zijn. Uiteraard, voortdurend gaan wandelen twee tot drie keer week op uitdagende trails kan het verhogen van uw conditionering. Gewichtheffen kan je spieren sterk genoeg zijn om de uitdagingen van het parcours weerstaan ​​maken.
  • Pak je spullen klaar. Kopen en te breken in uw wandelschoenen en zorg ervoor om comfortabel wandelen slijtage dragen voor de trail. Vermijd het gebruik van nieuwe laarzen voor de belangrijkste trail omdat dit alleen kan kwetsen uw vooruitgang dan helpen. Zorg ervoor dat uw pakket is goed gevuld, compleet met kleding, tent, fornuis, voedsel en water. Voor water, kunt u overwegen een kameel rugzak die je kunt dragen zoals kleding, maar kan goede hoeveelheden water op te slaan.
  • Het verkrijgen van vergunningen en visa. Deze paden kunnen verschillende vergunningen vóór wandelen vereisen. Staat en de stad vergunningen kan worden verlangd dat zo is, zorg ervoor om te controleren op deze agentschappen. Controleer het parcours website voor meer informatie over deze en hoe de noodzakelijke vergunningen te verkrijgen. Als u reist naar deze routes vanuit het buitenland, dan zult u zeker van uw paspoort en een visum nodig.

Op het spoor

Hoe maak je een beroemde trail wandelen. Onderzoek op de paden.
Hoe maak je een beroemde trail wandelen. Onderzoek op de paden.

Op het spoor, zorg ervoor op te sporen en controleert uw vorderingen op basis van hoogte. In feite, moet je doel zijn om een ​​bepaalde hoogte te bereiken. Het invullen van het hele parcours kan moeilijk zijn, vooral als je ervaart het parcours voor de eerste keer.