O2s

Hoe maak je een antischimmel voetbad voor voetschimmel

Vele soorten medicijnen beschikbaar gesteld om voor de behandeling van voetschimmel. Maar terwijl de meeste van hen zijn effectief gebleken, natuurlijke behandelingen nog steeds de meest geprefereerde opties, waarvan er een voetbad behandeling. Een voetbad is vooral effectief vanwege zijn natuurlijke ingrediënten die krachtige helende kwaliteiten hebben. Hier zijn enkele van de beproefde en bewezen voetbad behandelingen.

  1. Tea tree olie. Beste voor de behandeling van teennagel schimmel en voetschimmel, tea tree olie is een natuurlijke antiseptische en schimmeldodende verhelpen. Ter voorbereiding tea tree olie voetbad, vult een klein bad met lauw water en 20 tot 25 druppels tea tree olie. Je kunt ook een paar druppels lavendelolie voor extra geur. Zorg ervoor dat de ingrediënten goed te mengen. Week je voeten gedurende tenminste 20 minuten. Dan, geheel uw voeten droog en breng desinfecterende poeder naar het getroffen gebied. Doe dit elke dag tot teennagel schimmel of voetschimmel verdwijnt.
  2. Appelazijn. Vanwege zijn natuurlijke genezing voordelen, appel cider azijn is een effectieve schimmeldodende behandeling. Gebruik het als voetbad door het mengen van een deel appelazijn en een deel warm water. Week je voeten gedurende 30 minuten. Na volledig drogen van uw voeten, gelden crème of olie op de huid. Dit voorkomt de vorming van schilferige huid die meestal een gastheer voor schimmel. Voor het beste resultaat, gebruik appelazijn dagelijks genieten.
  3. Azijn. Gewone keuken azijn is ook bewezen dat antibacteriële eigenschappen hebben en dus maakt een goede voetbad behandeling. Te maken azijn laten weken, vul je bad met lauw water en twee kopjes azijn. Om huidirritatie als gevolg van de hoeveelheid zuur in azijn te voorkomen, kunt u een paar druppels tea tree olie toe te voegen. Je huid volledig droog na weken gedurende minstens 15 minuten. Azijn laten weken wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik.
  4. Zeezout. Zeezout is vooral effectief in het helen van teennagel schimmel. Maak zeezout soak door het gieten van vier theelepels zeezout in een klein bad van lauw water. Week je voeten gedurende 15 minuten. Hoewel zeezout alleen kan schimmel te genezen, kunt u ook vier theelepels bakpoeder en een paar druppels tea tree olie toe te voegen om het weken effectiever. Dagelijks gebruik van zeezout soak is raadzaam tot teennagel schimmel is genezen. Gebruik dit ook voor de behandeling van voetschimmel.
  5. Essentiële oliën. Ze staan ​​bekend om hun aromatherapie voordelen, maar essentiële oliën, vooral oregano, olijfolie en lavendel oliën, zijn ook goed in het bestrijden van bacteriën en schimmels, terwijl de huid glad en soepel. Bereid je genieten door het mengen van twee druppels oregano-olie, twee druppels lavendelolie, en twee theelepels olijfolie met een bad van warm water. Week je voeten gedurende 20 minuten. Doe dit dagelijks.

Hoe maak je een antischimmel voetbad voor voetschimmel. Tea tree olie.
Hoe maak je een antischimmel voetbad voor voetschimmel. Tea tree olie.

Met deze voetbad behandelingen, niet alleen zal je voetschimmel verdwijnt, je voeten worden ook getrakteerd op exotische aflaten, die anders kost je een bepaald bedrag in dure spa's. Het maken van uw eigen soak behandelingen, dus voor u kan betekenen tientallen dollars aan besparingen.