O2s

Hoe maak Aziatische ogen enorme uitstraling

Als je een Aziatische met kleine ogen, wil je misschien een beetje verandering zo nu en dan en maak je ogen groter doen lijken. Gelukkig voor de wonderen van de make-up! Hier zijn enkele van de kneepjes van het vak make-up artiesten doen om hun Aziatische klanten ogen kijken meer prominente en goed, in het oog springende:

  • Groom je wenkbrauwen Onthoud dit:. Je wenkbrauwen zijn om je ogen wat een fotolijstje is om een foto. Professioneel je wenkbrauwen vorm hebben gegeven, en als je wenkbrauwen zijn een beetje aan de dikke kant, wilt u misschien hebben zelfs maar een beetje uitgedund. Dat komt omdat zware wenkbrauwen hebben de neiging om kleine ogen overweldigen. Zodra uw wenkbrauwen zijn stempel op de manier waarop u dat wilt, in stand houden zijn vorm door het plukken haren zo nu en dan.
  • Strategisch Kies uw oogschaduw. Allereerst, weet dat donker gekleurde oogschaduw hebben de neiging om de ogen kleiner, dus is het best dat je je houdt aan lichtgekleurde, neutrale of pastel paletten. Je moet er ook voor kiezen de oogschaduw trio's die komen met dezelfde kleur, maar in verschillende tinten, deze drie tinten zal de basis (de middelste tint), het accent (de donkerste tint), en het hoogtepunt (de lichtste kleur) vormen die u moet in de volgende stappen.
  • Weet hoe je de basis en de accentkleuren van toepassing zijn. Veeg de basiskleur van uw ooglid. Breng vervolgens het accent kleur aan de plooi van je ooglid, boven de basis kleur. De truc hier is het volgen van de omtrek van het bovenste deel van je ogen. Dit geeft uw ogen de schijn van diepte. Nu is hier de belangrijkste: in elkaar overlopen deze twee tinten! Blending is het verschil tussen meesterlijke en slordig toepassing.
  • Weet u hoe u de markering toe te passen nu., Het hoogtepunt is een andere truc van de handel die je kunt uitproberen. Licht vegen het hoogtepunt net onder je wenkbrauwen (na de contouren), en dan nog een recht op de binnenste hoeken van je ogen. Nogmaals, mix! Het idee hier is om je ogen pop uit, maar niet om strepen van lichte kleur op je ogen.
  • Gebruik eyeliner. Vermijd het gebruik van zwarte eyeliner, dat kan een beetje overweldigend zijn voor kleine ogen. Gebruik in plaats daarvan bruine eyeliner. Nu, met een lijn, vegen de liner na de omtrek van je oog, maar alleen op het bovenste gedeelte. Daarna een beetje oprit van het eyeliner omhoog net een beetje verder dan de buitenste hoek van je oog. Dit zal helpen de lengte van je ogen een beetje. Denk eraan dat subtiliteit sleutel is! Het zou niet te doen als te voor de hand liggend, vooral als in de dag.
  • Houd de rest van je gezicht eenvoudig. De truc hier is om je lippenstift en blush zeer licht, zodat alle aandacht gericht zal zijn op je gezicht.


Daar heb je het

Hoe maak aziatische ogen enorme uitstraling. Strategisch kies uw oogschaduw.
Hoe maak aziatische ogen enorme uitstraling. Strategisch kies uw oogschaduw.

Daar heb je het! Dit zijn de eenvoudige stappen in de richting van het maken van Aziatische ogen groter lijken. Vergeet niet, de truc hier is om je ogen te benadrukken, zodat het zal het brandpunt van je gezicht te worden. Om ervoor te zorgen dat u het totale effect van uw oog make-up wilt, neem de tijd om jezelf te fotograferen, zodat je zou zien hoe je eruit ziet. Klik hier voor de mening van een vertrouwde vriend, als goed. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!