O2s

Hoe kunt u uw vintage bontjas met accessoires

Bontjassen zijn jassen die zijn gemaakt van de vacht van dieren

Bontjassen zijn jassen die zijn gemaakt van de vacht van dieren. Fur kleding is een van de eerste vormen van kleding die ooit werd gebruikt. Fur is ideaal om te dragen bij koud weer als gevolg van de isolatie van het materiaal. Dit is ook een nietje item in landen waar mode is belangrijk. Mensen die tegen het gebruik van de vacht van dieren voor kiezen om nepbont dragen. Faux bont is nep bont en wordt vooral gebruikt door mensen die niet kunnen veroorloven te kopen echt bont. Het grootste deel van de gebruikte materialen voor bontjassen zijn van konijnen, vossen en nertsen.

Hoe kunt u uw vintage bontjas met accessoires. Andere bont accessoires.
Hoe kunt u uw vintage bontjas met accessoires. Andere bont accessoires.

Een groot deel van bontjassen zijn er in effen kleuren. Als je een mode-fan en u wilt uw eigen flair toe te voegen aan uw bontjas, kunt u dit met accessoires ervoor dat je jas zal opvallen. Het voegt ook persoonlijkheid aan uw bontjas.

Hier zijn enkele tips over hoe u uw vintage bontjas met accessoires:

  1. Broches. Een ding dat je kunt doen om uw bontjas accessoires is het toevoegen van een broche in de buurt van de borst gebied. Dit is een ideale ding om te doen, vooral als je bontjas heeft een effen kleur. Dit is ideaal voor damesjassen dat een beetje flair nodig hebben. Het plaatsen van de broche, controleert het op een gebied op de laag die kan worden gezien. Zorg er ook voor dat de pinning van de broche niet de vacht beschadigen.
  2. Sjaals. Een andere manier kunt u met accessoires je vacht winterjassen is met behulp van sjaals. Dit kan gedaan worden voor zowel mannen en vrouwen bontjassen. U kunt gebruik maken van levendige kleuren voor uw sjaals als uw bontjas heeft een donkere kleur. Dit zal uw jas geeft een pop van kleur. U kunt de jas en plaats het onder de kraag van je bontjas.
  3. Andere bont accessoires. U kunt ook gebruik maken van andere accessoires gemaakt van bont. U kunt dragen een hoed van bont, bont handschoenen en wanten of een bont gestolen. U kunt dit doen als het weer extra koud en je moet lagen kleding om je warm te houden. Als je gaat om dit te doen, zorg ervoor dat u slechts een paar bont items kiezen om te dragen als het kan omvangrijk en moeilijk voor u om te verhuizen als je hele lichaam is bedekt met bont.
  4. Patches. Als uw vintage bontjas ziet er oud en gebruikt, kunt u gebruik maken van patches om gaten of vlekken bedekken op de vacht. Dit is een geweldige manier om het uiterlijk van uw jas te bewaren en maken het er nieuwer. U kunt patches van uw lokale ambachtelijke winkel en ze gewoon naaien op verschillende delen van de bontjas.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen om uw oldtimer bontjassen accessoires. U kunt dit ook doen voor andere bont items, zoals bont vesten en bont jassen. U kunt er ook voor kiezen om namaakbont te kopen in plaats van echt bont, zodat u kunt nog steeds goed uitzien zonder veel geld uit te geven. Nepbont is gemaakt van synthetisch weefsel, zoals acryl. Ze kunnen ook worden gemaakt van een combinatie van katoen en wol.