O2s

Hoe kunt u uw backswing te corrigeren

Zoals in alle andere sporten

Zoals in alle andere sporten, golf heeft ook een truc die u moet beheersen voor je goed in het spel kan worden. Dit is de backswing genoemd, het punt in het spel waar je om de golfclub naar achteren slingeren voordat je swing op de bal. Dit is misschien wel de meest cruciale punt, omdat dit is waar je ofwel maken of breken.

Hoe kunt u uw backswing te corrigeren. Zoals in alle andere sporten.
Hoe kunt u uw backswing te corrigeren. Zoals in alle andere sporten.

Als je wilt weten hoe de golf backswing te leren of om de backswing je nu corrigeren, lees de volgende tips:

1. U hebt het volgende nodig:

  • een honkbal
  • een honkbalknuppel
  • een golfclub
  • een golfbal
  • een tee

1. Stel je de backswing als die swingende actie die je doet voordat de werkelijke gooien van een honkbal. Het is hetzelfde met golf, alleen je swingen op de golfbal op de grond. Echter, omdat de schommel in honkbal wordt gedaan op borsthoogte, het verschil met de achterzwaai is dat je doel is op de grond.

Er is niets dat niet kan worden uitgevoerd of van beoefening.
Er is niets dat niet kan worden uitgevoerd of van beoefening.

2. Eerst oefenen door het gooien van een honkbal. Nu, om het goed te doen, moet je alleen je armen, niet iets anders. De rest van het lichaam moet worden versoepeld, maar mag niet mee te gaan met het gooien van actie. Praktijk het gooien van een honkbal voor ongeveer 10 keer tot je onder de knie hebt.

3. Nu, gooi het honkbal met niet alleen je armen, maar met je schouders en je rug ook. Daarbij voegt kracht en snelheid om je worp. Oefen dit voor ongeveer 10 keer en tot je aan wennen. U kunt ook de praktijk swingende een honkbalknuppel op dezelfde manier.

4. Als je eenmaal onder de knie hebt het gooien van een bal en swingende een knuppel met het gebruik van je armen, schouders en rug, kan je al proberen om dit te doen met een golfclub. Sta met uw golf houding. Stel je de swingende beweging die je hebt geoefend met de bal. Nu, houd de club en stel je voor dat je gewoon gaat om hetzelfde te doen.

5. Vanwege het feit dat je gaat te slingeren naar iets op de grond, moet je je houding aan te passen. Sta met je leidende schouder enigszins verscholen onder je kin. Als uw rechterhand is je sterkere hand, dan is uw toonaangevende schouder zou je linker schouder en vice versa.

6. Nu, swing de golfclub de manier waarop je hebt gedaan in uw praktijk swing met de honkbalknuppel. Oefen dit voor totdat het natuurlijke en tot je minder bewust van uw swing. U kunt proberen het beoefenen van deze zonder de bal op de tee eerste. Stel je voor dat je achterzwaai is een opwindbare voordat je de golfbal slaan op de grond.

Er is niets dat niet kan worden uitgevoerd of van beoefening

Er is niets dat niet kan worden gedaan of verbeterd met de praktijk. Constante en regelmatige beoefening zul je een betere swing dan je begon met geven. Als je voelt dat je begint aan de juiste swing te vergeten, is het best om altijd uw honkbal en bat rond, zodat je terug kunt gaan naar de basis.