O2s

Hoe kan ik zilveren armbanden te maken

Het maken van uw eigen zilveren sieraden is een snelle en redelijk eenvoudige taak om je eigen mooie zelfgemaakte sieraden te creëren. Als u slechts een paar eenvoudige hulpmiddelen en wat geduld, in een mum van tijd heb je gemaakt je eigen stempel zilveren manchet armband. Het enige wat u hoeft te doen is te volgen een aantal zeer elementaire stappen en u zult op uw manier.

Ten eerste moet je verzamelen alle tools die u nodig hebt

Hoe kan ik zilveren armbanden te maken. Ten eerste moet je verzamelen alle tools die u nodig hebt.
Hoe kan ik zilveren armbanden te maken. Ten eerste moet je verzamelen alle tools die u nodig hebt.

Ten eerste moet je verzamelen alle tools die u nodig hebt. Voor dit project, moet u een stuk van 18 gauge sterling zilver plaatwerk, een hamer, stempels, een stalen blok, een bestand, een hamer en een doorn. Voordat u begint met dit proces, meet het werk van sterling zilver en zorg ervoor dat het stuk dat u gekocht is 3/4 inch breed en 7 cm lang, ervoor te zorgen dat u de juiste stuk voor dit project. Als u het maken van deze armband voor een kleiner persoon, moet u de lengte van de plaat metaal tot de juiste grootte.

Vervolgens zal u alle van de zijden in te dienen tot ze glad. Op deze manier zul je geen onnodige blessures. Ook dit maakt de zilveren armband kijken meer verfijnd en delicaat. Na deze, moet u de positie van uw stuk van sterling zilver bladmetaal op uw stalen blok. Hier, moet je zeer zorgvuldig stempel uw ontwerp in de plaat. Gebruik hamer om de inspringing van de stempels te maken door een aanzienlijke druk.

Nu is het tijd om te beginnen met het maken van de vorm van uw zilveren armband

Nu is het tijd om te beginnen met het maken van de vorm van uw zilveren armband. Vorm de vorm van je armband op de armband doorn met behulp van een hamer. Je moet voorzichtig zijn dat u het metalen markeren terwijl je dit doet. Blijf de armband vorm te geven totdat u tevreden bent met het eindproduct.

Na het verwijderen van de zilveren armband van de doorn

Nu is het tijd om te beginnen met het maken van de vorm van uw zilveren armband. Na het verwijderen van de zilveren armband van de doorn.
Nu is het tijd om te beginnen met het maken van de vorm van uw zilveren armband. Na het verwijderen van de zilveren armband van de doorn.

Na het verwijderen van de zilveren armband uit de doorn, moet u de rand van je hamer en tik zachtjes op de zijkant van uw armband. Dit zal leiden tot een verharding in de armband om te voorkomen dat breuk en slijtage. Nadat u klaar bent met de eerste kant, draai hem om en herhaal deze stap aan de andere kant. Als de zijkanten zijn nu te ruw en scherp om te dragen, moet u deze stap te volgen door het indienen van de randen nog een laatste keer naar de delicate look die u hebt gemaakt door het indienen van de eerste keer te herwinnen. Dit zal leiden tot een sterke en mooie geboeid zilveren armband voor u om overal dragen, voor elke gelegenheid. Nu dat u de juiste proces geleerd om het maken van zilveren armbanden, geniet van uw nieuwe sieraden. Misschien moet je zelfs nog een paar voor je vrienden!

Vergeet niet, hoewel, het maken van uw eigen sieraden is een lonende en leuke ervaring die eenvoudig, gezien het feit dat je de juiste benodigdheden hebben. Vergeet niet om altijd de veiligheid in acht bij u iets te doen met gereedschap.