O2s

Hoe kan ik professionele haarverf mengen

Haarverven worden voornamelijk gebruikt om van een verfrissende en professionele uitstraling. Het maken van de mix kan heel ontmoedigend zijn voor sommige, maar als je eenmaal onder de knie hebt u een uitdrukkelijke ticket naar kijken en voelen jonger. Laten we eens een kijkje nemen op enkele van de elementen om te overwegen bij het maken van een mooie haarverf oplossing.

Hoe kan ik professionele haarverf mengen. Klik hier voor de juiste tonen.
Hoe kan ik professionele haarverf mengen. Klik hier voor de juiste tonen.

  1. Evalueer uw haar. U kunt deze met behulp van een haar niveau ring die normaal gesproken beschikbaar is in uw lokale schoonheid aanbod winkels. Plaats het op het donkerste deel van je haar om je huidige haarkleur te bepalen. De volgende functie zou zijn om u te helpen de schaduw die u wilt bereiken. Het is het beste niet te overboord gaan. Drie tinten van uw huidige in beide richtingen is uw limiet.
  2. Klik hier voor de juiste tonen. Het zou van grote hulp als je weet dat de basiskleur van je haar. Als je dat niet dan kun je kijken voor professioneel advies. Na het kennen van je haar de basiskleur kunt vinden van de tonen die geschikt zijn voor u. Als je cool hair of blauw en groen bases dan ben je beter af met een warme, gouden of rode toevoegingen. Als u warm haar of violet en rood honken het juiste ding om te doen is om een ​​kleur te kiezen met een as of neutrale aard (blauw en groen).
  3. Niveau van verschil zaken. Verkrijg het verschil tussen de niveaus van uw huidige en gewenste haarkleur. Een drie niveau verschil vraagt ​​het gebruik van een 30-niveau ontwikkelaar terwijl een of twee niveauverschillen zou passen een 20 niveau ontwikkelaar. 20 en 30 niveau ontwikkelaars worden gewoonlijk gebruikt als je een lichter haar, terwijl een 10-niveau ontwikkelaar klopte op om een ​​donkerdere resultaat te produceren.
  4. Zorg ervoor dat ze overeenkomen. De haarverf fles heeft een gedeelte dat zal u vertellen hoeveel ounce het bevat. Zorg ervoor dat de hoeveelheid haarverf u gaat gebruiken is dezelfde als die van de ontwikkelaar. Op dit punt krijgt de toepassing fles, als deze wordt gebruikt om zowel de haarverf en de ontwikkelaar tegemoet. Trek handschoenen aan bij het mengen van de verf en de ontwikkelaar.
  5. Schudden, schudden, en schud. Om volledige vereniging van de haarverf te waarborgen en de ontwikkelaar geeft uw oplossing voldoende schudden.
  6. Bij twijfel, niet duwen. Hoewel het een waardevolle ervaring om een ​​professionele haarverf mengen en krijg aanvaardbare resultaten is het niet aan te raden om door te stoten met het proces als het enige product dat u toegang hebt niet bieden voldoende aanwijzingen. De meeste van de authentieke beroepssituaties haarkleurmiddelen worden verpakt zonder dat de basisinstructies en gidsen. De reden hierachter is dat dergelijke kits zijn gemaakt voor professionals die een adequate opleiding in hun vakgebied. Bovendien moet je voorzichtig zijn als het gaat om online aankoop aangezien de meeste schoonheid aanbod vestigingen vereisen kopers om een ​​cosmetische licentie. In plaats van het krijgen van de look die u wenst je zou kunnen eindigen op een overleg met een arts vragen om een ​​passende behandeling.

Producten die de fysiologische make-up van je lichaam te verbeteren bevatten chemische stoffen die kan helpen of schaden. In gevallen dat u niet vertrouwd bent met de producten vordering niet het risico nemen. Wees geduldig bij het zoeken naar de juiste spullen of beter nog tevreden zijn met uw natuurlijke uitstraling.