O2s

Hoe kan ik make - up te kopen voor de vette huid

Make-up voor de vette huid is een beetje anders dan beauty producten voor de reguliere soorten van de huid. Er zijn een heleboel dingen die u moet overwegen om die perfecte look te krijgen zonder het gedoe van huidirritatie, omdat vette huid is gevoeliger en gevoelig voor vlekken. Het kan moeilijk klinken op het eerste, maar het is verrassend eenvoudig om te doen. Volg gewoon deze eenvoudige stappen over hoe u de juiste make-up te kopen voor je.

Hoe kan ik make - up te kopen voor de vette huid. Zorg ervoor dat u alleen op basis van water of olie-vrije make-up te gebruiken.
Hoe kan ik make - up te kopen voor de vette huid. Zorg ervoor dat u alleen op basis van water of olie-vrije make-up te gebruiken.

  1. Bij het kopen van cosmetica voor de vette huid, is het uiterst belangrijk dat u voorkomen dat producten die alcohol bevatten. Hoewel dit bestanddeel kan olie, het probleem is dat letterlijk alles elimineert om ons lichaam meer olie compensatie van het verlies.
  2. Zorg ervoor dat u alleen op basis van water of olie-vrije make-up te gebruiken. Koop nooit een product dat aardolie of enige vorm van olie. Zodra u deze twee woorden te zien, laat het gaan en iets anders. Deze ingrediënten kunnen leiden tot meer schade en smet op uw huid.
  3. Dimenthicone en bismutoxychloride zijn twee componenten die je nodig hebt om uit te kijken voor. Deze chemicaliën kunnen hard zijn voor uw huid. Het kan jam je poriën, waardoor het groter en het veroorzaken van ongewenste smet. Meestal kunt u deze elementen in poeders en stichtingen.
  4. Er zijn medicinale cosmetica beschikbaar die er zijn. Het is meestal in de vorm van een concealer. Het werkzame bestanddeel is zinkoxide. Dit is geweldig voor alle acne of puistjes die u wilt verbergen, omdat het werkt als een anti-inflammatoire aan uw huid.
  5. Kijk voor make-up, in het bijzonder foundation of poeder dat bescherming tegen de zon heeft. Titaandioxide is een goed ingrediënt om uw huid te blokkeren tegen de schadelijke stralen van de zon.
  6. Serecite is een soort mineraal dat aanzienlijk zou helpen het uiterlijk van grote poriën. Ook kan het diep absorberen olie maken van uw huid ademen en fris te allen tijde. Zorg ervoor dat u op zoek naar dit ingrediënt bij het kopen van make-up.
  7. Maak je lippen het hoogtepunt van je gezicht, zodat mensen zullen niet merken hoe vette huid is. Aankoop ton lippenstift en lipgloss. Altijd maken er een punt om een ​​overal mee naar toe te brengen.
  8. Het zou nuttig zijn als u kiest voor cosmetica die zijn geformatteerd niet glanzend. Voor poeders en stichtingen, koop een tint lichter dan je huid die glimt gezicht te krijgen dat u altijd al willen doen.
  9. Voor bloost, kies de mat die, niet het glanzende type. U hoeft geen extra glans aan uw huid.
  10. Voor mascara, zorg ervoor dat u de waterdichte soort te kopen voor een vlek vrij oog.

Nu je weet hoe je de perfecte make-up die je vette huid past te verkrijgen, alles wat er nog voor je te doen is het toepassen van deze echt effectief stappen. Met de juiste tools en gemoedstoestand, kun je nooit fout gaan. Zolang je niet nemen uw huid voor lief, dan bent u op het juiste spoor te lieflijkheid.