O2s

Hoe kan ik make - up kleuren te kiezen op basis van uw ogen en huidtint

Het aantrekken van make-up is een uitdaging voor alle vrouwen

Het aantrekken van make-up is een uitdaging voor alle vrouwen. Met veel verschillende kleuren in de markt, zijn vrouwen verward over welke kleur ze moeten gebruiken. De beste manier om make-up kleur te kiezen is om uw huid toon te bepalen en kennis van de kleur van je ogen, en kies een van de complementaire kleuren die uw huid toon en ogen passen.

Hoe kan ik make - up kleuren te kiezen op basis van uw ogen en huidtint. Kies de kleur die uw huid toon aanvult.
Hoe kan ik make - up kleuren te kiezen op basis van uw ogen en huidtint. Kies de kleur die uw huid toon aanvult.

  • Bepaal uw huid toon. Er zijn twee tonen: warm en koel. Als uw huid heeft een hint van roze in, heb je een koele huidskleur. Als uw huid is geelachtig tot donkerbruin, dan heb je een warme huidskleur.
  • Kies de kleur die uw huid toon aanvult. Voor je wang kleur, kies dan die roze als basiskleur heeft als je een koele huidskleur. Als je warme huid toon, dan is een blos op dat heeft een oranje basis is voor u het beste.
  • Kies oog make-up kleur gebaseerd op de kleur van uw ogen. De kleur wiel heeft alle belangrijke kleuren die in een manier die groepen samen die onder de warme en koele ondertoon categorieën. Weerszijden van het wiel zijn de complementaire kleuren. Afhankelijk van de kleur van uw ogen, kies dan de complementaire kleuren. Dit is echter ook lastig. Sommige complementaire kleuren zijn zo sterk en zijn in totaal contrast met uw oogkleur dat het niet praktisch in gebruik. Bijvoorbeeld, heb je geen gebruik maken van rode oogschaduw voor groene ogen. Maar een oog make-up die een rode basis, zoals roze of oude roos heeft zal er goed uitzien met groene ogen. Voor een snelle oplossing, gebruikt u een kleur met een bruine basis. Dit zal er goed uitzien op elke oogkleur.
  • Voeg wat nadruk op je ogen door het gebruik van eyeliner en mascara. Gebruik bruin als je blanke huid en licht gekleurd haar, en donkerbruin tot zwart als u een donkere huidskleur en donker gekleurd haar.
  • Shimmer, metallic en gouden oog make-up ziet er goed uit voor 's avonds evenementen. Zilver en metallic wit oogschaduw mix goed op blauwe en zwarte ogen, terwijl gouden en geel metallic oogschaduw compliment bruine en lichtbruine ogen.
  • Selecteer een lippenstift die compliment uw huid toon en haarkleur. Als u eerlijk gevild met blond haar, zal licht roze en pure lip kleur ziet er goed uit. Als je een brunette, heb je een breed scala aan lip kleur om uit te kiezen - roze tot donkerrood zal er goed uitzien, afhankelijk van uw kleding en de gelegenheid. Als je een donkere huid, ook gebruik maken van donkere kleur voor uw lippenstift, en vermijd alles wat een vleugje sinaasappel heeft. Rood en pruim zal er goed uitzien op een donkere huid. Voor nog donkere huid en etnische huidtinten, bessen en pruimen zijn het beste.

De makkelijkste manier om kleuren voor u kiest is om te kijken naar modebladen en voor modellen zien met een soortgelijke huidskleur, haarkleur en oogkleur. Kennis te nemen van hun make-up en kleding, en je kunt imiteren. Oefen het aantrekken van make-up thuis en kijk wat voor jou werkt.