O2s

Hoe kan ik haar kneden zonder een krultang

Scrunched haar is een geweldige manier om een ​​beetje jazz toevoegen aan uw dagelijks kijken. Maar zo niet goed uitgevoerd, kan haar uiteindelijk op zoek schilferige, vette, of als een slechte zaak van bed head. Er zijn eenvoudige procedures te volgen tot en met de beste resultaten te krijgen, en voorkomen dat een bad hair day , geen uw haartype uit.

  1. Wash - Shampoo uw haar en conditie het ook, met behulp van de beste haarverzorgingsproducten voor u .
  2. Overtollig water verwijderen - Nu wil je om zich te ontdoen van overtollig water in je haar (een belangrijk onderdeel van elementaire haarverzorging ). U kunt eenvoudig doen door ofwel uitpersen van het water met uw vingertoppen of u kunt het in een handdoek, maar probeer niet te wrijven uit het water. Als u na het badstof je haar droog is, je eindigt nog steeds druilerige, kunt u handdoek de tips zeer licht.
  3. Niet borstelen - Voor een keer, je hoeft geen zorgen te maken over het borstelen van uw haar. Als u nodig hebt om uw haar een deel op een bepaalde manier, met je vingers op de hoofdhuid en beweeg je haar. Als u de behoefte voelen om je haar kammen, tand-kam je haar een beetje. De truc hier is dat je wilt je haar te ontwarren zonder het te beschadigen .
  4. Hairspray - Je wilt haar spuiten je haar, maar doe het niet je wortels. Het zorgt ervoor dat haar om te kijken vettig en gebukt. Ik adviseer hairspraying uit de toppen van de oren en naar beneden.
  5. Gel / mousse - Nu naar de scrunch krijgen die je wilt, gebruik maken van gel of mousse . Hoewel mousse heeft de voorkeur, gebruiken wat je je beter voelt met. Als je kroeshaar, wilt u misschien op zoek naar bepaalde pluizen-controlerende mousses of gels . Begin met een van beide om alle van je haar op een schouder en kantelen van je hoofd, of flipping je hoofd ondersteboven. Zet ofwel de mousse of gel in je handen en wrijf ze gelijkmatig te verspreiden.
  6. Scrunch - Pak een kleine tot middelgrote hoeveelheid van het haar door de uiteinden en duw het omhoog in de richting van je hoofd. Terwijl uw vuist opent en sluit als een klauw als je werk je weg omhoog, houd de positie voor een bepaalde tijd, ongeveer 30 seconden. Terwijl je houdt de vuist van haar met de andere hand, föhnen je haar gedurende 10-15 seconden op het haar om te helpen uw haarproducten. Zorg ervoor dat u de föhn op een lage stand.
  7. Repea t - Herhaal de stappen helemaal over je hoofd. Vergeet niet om gel / mousse je handen elke keer voordat je klaar om te gekraak.
  8. Tip - Vergeet niet om kleine porties van je haar per keer gebruiken om te kneden als je wilt strakke golven. Als u wilt dat de voller losse golvend haar, grijp dan handenvol.

Hoe kan ik haar kneden zonder een krultang. Overtollig water verwijderen.
Hoe kan ik haar kneden zonder een krultang. Overtollig water verwijderen.

Door nu, moet u beschikken over een headful van proppen haar toe te voegen aan uw stijl. Of u nu vet haar of droog haar , verfrommelde haar is een geweldige manier om toe te voegen aan uw look, en schakel-up van uw stijl een keer in de zoveel tijd. Van een eerste date naar de prom met een sexy dress-up event, verfrommelde haar is altijd passend. Probeer bungelend een paar ranken van uw Franse twist of chignon of draag uw vers-proppen haar neer met een passende haar accessoire . Vooral als er een is gekraakt op tijd, verfrommelde haar is een makkelijke en snelle manier om iets te doen aan je haar.