O2s

Hoe kan ik een Seiko horloge te openen

Het openen van een Seiko horloge hangt af van wat voor soort achterkant heeft. Een Seiko horloge kan een perspassing geval achterkant, een geschroefde achterzijde te dekken, of een vastgeschroefd geval achterkant. Dit is afhankelijk van het soort horloge dat je hebt. Als je geen tijd hebt om naar een horloge reparatiewerkplaats om uw Seiko horloge geopend, kunt u dit doen op uw eigen.

Het maakt niet uit wat voor soort Seiko horloge achterkant je gaat openen, zorg ervoor dat u het voorzichtig behandelen. Zo veel als mogelijk is, moet een professionele doe het zodat je niet hoeft te maken over het vernietigen van een van de onderdelen van uw horloge en hoeven besteden aan ze te vervangen.

Hieronder staan ​​de stappen over hoe elk soort weer te openen:

Voor de perspassing geval rugdekking:

  • Bereid de materialen die u nodig heeft. Je hebt een horloge mes of materiaal met een dunne, platte punt, zoals een schroevendraaier. Ongeacht welk materiaal u ook kiest om te gebruiken, zorg ervoor dat u het niet te scherp om schade aan de oppervlakte van uw Seiko horloge.
  • Maak de achterklep open. Langs de rand van de achterzijde vindt u een kleine opening waar u uw mes glijden inch Doe dit en draai het mes, zodat de kloof zal los te maken. Doe dit rond de rand van de achterkant van de behuizing totdat het deksel volledig los en kan worden uitgenomen. Vergeet niet om vast te houden aan het horloge goed, zodat er als er iets moet eruit springen, zal je niet moeilijk op zoek naar het hebben.

Voor de geschroefde achterzijde betrekking hebben op:

  • Bereid de materialen die u nodig heeft. U moet een verstelbare geval opener.
  • Plaats de verstelbare geval opener op zijn plaats. Stel de nokken van de zaak opener totdat het tegen de achterkant van de behuizing precies goed. Draai het geval opener, zodat hij de zaak weer op zijn plaats. Dit zal ervoor zorgen dat de pakking niet gewoon pop uit wanneer u eerst de achterkant van de behuizing.
  • Maak de achterklep open. Neem een ​​greep van de zaak opener en draai hem tegen de klok in om de achterkant los te draaien.

Hoe kan ik een seiko horloge te openen. Voor de perspassing geval rugdekking.
Hoe kan ik een seiko horloge te openen. Voor de perspassing geval rugdekking.

Voor de vastgeschroefd geval rugdekking:

  • Bereid de materialen die u nodig heeft. Je hebt een mini-schroevendraaier set en een horloge mes of een materiaal met een platte punt.
  • Maak de achterklep open. Zet gewoon de schroeven tegen de klok in met een geschikte mini-schroevendraaier. Gebruik een horloge mes of een materiaal met een platte punt aan de achterkant los te maken door de kleine opening van de achterklep. Doe dit op dezelfde manier je deed met de perspassing geval rugdekking.


Het wordt aanbevolen dat u het horloge te openen in een gebied waar je genoeg ruimte om te bewegen hebben en niet te verliezen de kleine onderdelen van het horloge. Sommige onderdelen kunnen worden moeilijk te vinden. Het zal een stress te hebben om deze onderdelen te kopen als je verliest hen. Vergeet ook niet om terug te zetten uw horloge geval rugdekking van goed, vooral als het is waterbestendig. U wilt niet uw horloge te vernietigen!