O2s

Hoe kan ik een scheerschuim kiezen

Man of vrouw, ik wed dat je een redelijke hoeveelheid tijd te besteden in de badkamer elke week, het scheren je haar tot op de gladde huid hieronder. Er zijn formules die er zijn verkocht speciaal voor mannen en vrouwen, alsmede - al is uw belangrijkste focus moet gewoon worden het vinden van een formule die goed werkt met uw huid.

Met alle van de keuzes die er zijn, hoe vind je wat voor jou werkt, zonder de uitgaven een aardige cent en veel te veel tijd scheren? Hier is wat te zoeken, en een paar aanbevelingen van ons:

Hoe kan ik een scheerschuim kiezen. Vermijd gewone zeep ten koste van alles.
Hoe kan ik een scheerschuim kiezen. Vermijd gewone zeep ten koste van alles.

  1. Vocht is een must! Bij het scheren, bent u het openen van de poriën in je huid, waardoor het zeer gemakkelijk voor hen uit te drogen. Het vinden van een crème die is vochtinbrengend moet topprioriteit zijn.
  2. Vermijd gewone zeep ten koste van alles. Je bent misschien geneigd om zeep te gebruiken in een snuifje, maar doe het niet. Dat soort zeep zal alleen uw huid uitdrogen, laat je niet weg met de gladde scheerbeurt die u zoekt. Gourmet "scheren zeep," echter worden beschouwd als een van de mooiste producten te gebruiken bij het scheren.
  3. Gevoelige formules zijn geweldig voor iedereen. Zelfs als uw huid kan zijn tegen de zwaarste behandelingen, er is geen noodzaak om het te dwingen om dit te doen op een dagelijkse basis. U zult nog steeds een nauwe, blijvende scheren met behulp van een mix voor de gevoelige huid. U zult ook vermindering van de hoeveelheid chemicaliën uw huid wordt gedwongen om op te nemen, dat is altijd een plus.

  4. Schuimende is niet vereist voor een glad scheerresultaat. Sommige van die chemische stoffen die deze crèmes schuim te maken zijn niet de beste voor uw huid te absorberen. Een soepel glijden mix kan u dezelfde gladde scheerbeurt die u wenst, dus niet deze voorbij.
  5. Geuren zijn tijdelijk. De enige reden dat mijn vriend niet heeft wilde mijn formule te gebruiken is omdat hij zich zorgen maakt over ruiken zoals bloemen of fruit de hele dag. Elke geur die u vindt in scheercrème is zeer tijdelijk, voor de duur slechts een uur of zo.

Als het gaat om merken

Als het gaat om merken, zijn er natuurlijk de meest populaire: Gillette en Skintimate. Ten minste tweemaal per jaar, deze reuzen tout de voordelen van hun nieuwe formules op de markt. Hoewel er is niet te ontkennen hun producten effectief zijn, zijn er een aantal kleinere merken moet je controleren als goed.

  • Tom's of Maine Hun crèmes te gebruiken puur plantaardige ingrediënten om de huid conditionering en comfort te bieden tijdens het scheren. Coconut en olijfolie te beschermen en de conditie van de huid en bezitten een uitstekende smering kwaliteiten. Hoewel slechts 2 geur opties zijn beschikbaar - munt of calendula - ze zijn leuk en verfrissend.
  • Alba Botanica Biologische ingrediënten zijn de belangrijkste basis van deze crèmes, en ze zijn niet getest op dieren. Gemaakt voor een man of een vrouw, deze hydraterende crème scheert is speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen uitdroging en schuren, voor een prachtig schone, gladde scheerbeurt. In de geur-afdeling, heeft u 2 om uit te kiezen - kokos limoen of mango vanille.
  • Koning van scheert Handelsmerken als zou zij het ​​"'s werelds beste scheren," dit bedrijf heeft een uitgebreide lijn voor zowel mannen als vrouwen. Geen gevoeligheid van uw huid of het gebied dat u scheren uit, u vindt altijd iets goeds van deze mensen.
  • Kus mijn gezicht Al hun producten zijn goed voor gezicht en lichaam scheren. Ook bevatten ze geen dierlijke ingrediënten, geen kunstmatige kleur-, en werden niet getest op dieren. Met meer dan 10 verschillende geuren, die allemaal zijn subtiel, is dit een goede lijn voor iedereen.