O2s

Hoe kan ik een paspoort te krijgen

Naar het buitenland reizen is leuk en ontspannend

Naar het buitenland reizen is leuk en ontspannend. U krijgt om verschillende bezienswaardigheden te zien en verschillende culturen te ervaren. Het is een hobby voor sommigen en een vakantie voor de meeste. Maar het reizen heeft ook juridische grenzen. Je moet bepaalde dingen om te bewijzen dat je legaal voor internationale reizen. Het doel van paspoorten is voor de nationale veiligheid van je eigen land en van andere landen. Het geeft je identiteit als je op reis in het buitenland. Het krijgen van een paspoort is belangrijk voor internationale reizen en het proces van het verkrijgen van het vereist wachten voor weken of maanden, afhankelijk van uw tijdige indiening van de noodzakelijke vereisten. Als je een eerste keer kandidaat en zou willen om weg te komen op oplichting, hier is hoe je kunt krijgen een paspoort.

Hoe kan ik een paspoort te krijgen. Zorg voor een geldig bewijs van uw identiteit of nationaliteit.
Hoe kan ik een paspoort te krijgen. Zorg voor een geldig bewijs van uw identiteit of nationaliteit.

  • Zorg voor een geldig bewijs van uw identiteit of nationaliteit. Dit kan gedaan worden door het krijgen van een consulaire Geboorte bewijs buitenland of een Certificatie van geboorte, een Certified Geboorteakte, een Certificaat van nationaliteit of naturalisatie certificaat. Dit is het bewijs van uw Europese burgerschap en is vereist voor paspoortaanvraag. Als u niet een van deze, kunt u het agentschap raadplegen over hoe verder te gaan met de paspoortaanvraag met behulp van secundaire burgerschap bewijzen.
  • Fotokopie van de voor-en achterkant van uw identiteitsbewijs op een witte letter-formaat papier. Zorg ervoor dat het schoon en helder. Anders zal het niet worden geaccepteerd.
  • Laat uw foto genomen in twee identieke pasfoto maten. Zorg ervoor dat u normaal kijken op de foto. Draag iets casual of een alledaagse kleding. Uw huidige blik moet vergelijkbaar zijn met uw pasfoto. Bureaus vereisen een recente foto genomen in de afgelopen 6 maanden. Verwijder alle hoofddeksels en hoeden en draag je bril als je meestal ze op. Het geheel van uw gezicht moet worden gezien tot aan de schouders. De achtergrond moet gebroken wit of wit. Postkantoren en fotostudio's weten meestal aan de eisen op het paspoort van foto's, zodat u uw foto genomen door hen. Maar uw beste inzet is het postkantoor, omdat ze deel uitmaken van de regering en zou zeker weten wat ze doen.
  • Vraag een exemplaar van het formulier DS-11 van een Passport Agency, Acceptatie faciliteit of het internet. U vult het formulier schriftelijk of geautomatiseerd. Merk op dat u alleen het aanvraagformulier te ondertekenen alleen wanneer de Acceptatie-agent vertelt je om dit te doen en je moet ook uw Social Security Number. De aanvraag moet worden ingediend in persoon.
  • Stuur de volledig ingevulde formulier DS-11 een paspoort Agentschap of de aanvaarding Facility in uw buurt. Zoek een nabijgelegen agentschap of faciliteit door middel van lijsten of via het web. Zorg voor de benodigde hoeveelheid voor het paspoort vergoedingen en je bent klaar om te gaan.


Het duurt normaal gesproken ongeveer zes weken de tijd om je paspoort te krijgen na volledige overgave van eisen. Als je in een haast, kunt u uw paspoort te krijgen in twee weken via de versnelde service tegen betaling. Zorg ervoor dat u dubbel te controleren het adres dat u in de toepassing envelop met uw huidige postadres. Het krijgen van een paspoort is vrij eenvoudig als je alle voorbereide eisen bij de hand. Veel succes!