O2s

Hoe kan ik een ijs avegaar blad te slijpen

Vissen op het ijs is een sport die vraagt ​​uithoudingsvermogen voor koude temperaturen, geduld voor de vis om het aas te nemen, en natuurlijk, een ijs avegaar voor het boren door het ijs om vis te vangen. Zonder uw ijs vijzel, je bent eigenlijk gewoon een toeschouwer te wachten op de anderen te gooien je hun afstand voor de dag. Misschien is je argument om te zien op het ijs zonder uw ijs vijzel is, omdat het blad erop is afgestompt. Als dat het enige probleem dat je er het stoppen van deelname aan de sport, dan kunt u zelf oplossen. Het enige wat u hoeft te doen is slijpen het mes, zodat u uw plaats onder de machtige ijs vissers in uw stad! Ontvang een ijs avegaar uit de schuur en scherpen deze aan de hand van deze suggesties.

  • Je hebt de volgende. Vraag die vissen vriendjes van jou om te lenen u een polijstmachine, polijsten schijf en rouge snijden grit. U moet ook een pen marker en een helder verlichte, grote open ruimte om deze taak te doen. Als je toevallig gevoelige ogen hebben, zal doorzichtige plastic veiligheidsbril u te beschermen tegen vonken die zeker zijn om vliegen uit de polijstmachine.
  • Markeer de plek die moet worden geslepen. Gebruik de markering naar de exacte plek op het blad, dat zal door de polijstmachine te gaan voor het slijpen van een lijn.
  • Gun de polijstmachine met behulp van de laagste stand. Zet het mes onder de polijstmachine en slijp het tot je niet meer kunt zien de markering op het blad. Nooit verder dan het merk dat je net had gemaakt. Als een eerste poging, het is beter voor u om ze makkelijker zijn op polijstmachine en intermitterend controleren op uw vooruitgang om ervoor te zorgen dat je aan de roos. Als je het scherper dan het merk, zal het zeker invloed hebben op hoe je het ijs vijzel dwars door het ijs. Je weet dat als het gaat om prestaties, uw ijs avegaar moet een perfecte hoek. Dit is de reden waarom je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u het blad goed slijpen.
  • Breng een dikke hoeveelheid rouge snijden grit op het polijsten disk. Dit wordt gedaan om de vorm van het blad te versterken na het doornemen van het eerste proces van slijpen onder polijstmachine. Deze keer hoeft u alleen maar zachte druk uit te oefenen op het blad met behulp van het polijsten schijf. De toepassing van de rouge snijden korrel zal de bescherming die het blad heeft tegen deze tweede fase van het slijpen. Verplaats het polijsten schijf op de hele hoek van het blad, zodat het scherpt gelijkmatig. Terwijl je dit doet, zorg ervoor dat je voorzichtig bent niet aan het mes te stellen op het ijs, die gemakkelijk kunnen beschadigen het blad. U kunt proberen het blad op het ijs wanneer u klaar bent om een ​​gat te boren doorheen maar gebruik je het ijs avegaar voorlopig op de eerste boor na het slijpen proces om een ​​gevoel van de prestaties van het blad op het ijs te krijgen.


In het geval dat je mist een hoek op het blad

Hoe kan ik een ijs avegaar blad te slijpen. Markeer de plek die moet worden geslepen.
Hoe kan ik een ijs avegaar blad te slijpen. Markeer de plek die moet worden geslepen.

In het geval dat je mist een hoek op het blad, moet u niet hetzelfde slijpen proces opnieuw draaien. In plaats daarvan, breng je het ijs vijzel tot een professionele, omdat een herslijpen proces zal moeten worden toegepast om te corrigeren wat je had over het hoofd gezien. Het zal niet lang duren en u zult uw ijs vijzel terug met u op uw volgende vissen expeditie op het ijs!