O2s

Hoe kan ik een flip lijn in een kajak de rivier redding te gebruiken

Kajakken is uitgegroeid tot een populaire watersport die veel avontuurlijke mensen proberen uit. Een kajak is vergelijkbaar met een kano, maar het is kleiner en wordt aangedreven door dubbele bladen peddel. Het is gemaakt van glasvezel en heeft een beschermend omhulsel, maar in de moderne kajaks de bekleding is weggegooid. Kajaks zijn meestal bedoeld voor wedstrijdsport en voor ontspanning en plezier.

Omdat kajaks zijn klein en vaak problemen in het water

Hoe kan ik een flip lijn in een kajak de rivier redding te gebruiken. Bekend zijn met een flip lijn.
Hoe kan ik een flip lijn in een kajak de rivier redding te gebruiken. Bekend zijn met een flip lijn.

Omdat kajaks zijn klein en vaak problemen in het water, vooral wanneer er enorme golven en sterke stromingen. Nu zou u kunnen denken dat het te riskant om te kajakken, en het is waar. Maar kajakken liefhebbers zorg ervoor dat ze dragen beschermende kleding, zoals reddingsvesten in het geval de boot kapseist, gootstenen of schakelt over gevaarlijk. Maar ongelukken gebeuren vooral in rivieren, en wanneer een kajak is in de problemen, rescue is noodzakelijk. Een flip lijn wordt vaak gebruikt in kajak redding. Hier volgen enkele tips over hoe je deze tool gebruiken:

  • Bekend zijn met een flip lijn. Weet dat een flip lijn is een stuk van smalle buis die kan worden gebogen, opgerold en in de knoop met palen of haken. Het is meestal gemaakt van ruw touw materialen of sterk materiaal. Elke boot moet uitgerust zijn met een flip lijn, omdat het dient als levensader voor een kajak en zijn ruiters in tijden van nood.
  • Zorg ervoor dat de klep lijn goed functioneert. Een volledig functionerende klep lijn moet een karabijnhaak hebben aan het uiteinde dat automatisch wordt vergrendeld. Normaal gesproken, flip lijnen zijn zo lang als 20 meter en met een bepaalde vergoeding, kunt u deze driemaal wind over je taille. Controleer het materiaal van de klep uit en test haar uithoudingsvermogen en elasticiteit. Zoek gescheurde of versleten onderdelen en moet je enige, zorg ervoor dat u reparaties of regelrechte vervangen van de klep lijn.
  • Bevestig de klep lijn na te verpakken rond uw taille. De auto vastklikt gemakkelijk als het sluiten van de ringen. De set-up brengt u nu in een positie waar de klep lijn wordt nu voor het grootste deel van je romp, waarin het net onder je armen en net boven je knieën. De reden voor het instellen van de flip lijn dicht bij je lichaam is om te voorkomen dat haken en gepakt van alles.
  • Beslissen over de duur van flip lijn te gebruiken. Zoals gezegd, flip lijnen komen over het algemeen bij 20 meter lang, maar u kunt beslissen over de ideale lengte gebaseerd op het gebruik waarvoor het bestemd is. Dus als het anker is klein van formaat, kunt u een kortere flip lijn. Ondertussen, als het is winter en u draagt ​​lagen kleding, de flip lijn moet langer zijn om de vereiste lengte te houden wanneer u het wikkelen rond jezelf, want zoals u weet, lagen kleding je groter maken op de stam gebied waar is rond worden verpakt.
  • Pas de lengte van de klep lijn. Als u op uw zomer outfit - wat betekent dat je dunne kleding dragen, en uw flip lijn is 20 meter lang of langer, de resterende lengte aanpassen door kronkelende het rond meerdere malen om het korter te maken.


Met behulp van een flip lijn in een kajak de rivier redding wordt het best bereikt wanneer er iemand is die u kan helpen. De verpakking van de flip lijn is heel moeizame en als je het alleen doen, neemt u een groot deel van de kostbare tijd die u kunt gebruiken op een andere manier te hulp te starten.