O2s

Hoe kan ik bullet proof kogelvrije vesten dragen

Het eerste wat u moet weten over het beschermen van jezelf tegen vuurwapens is wat kogelvrij kogelvrije vesten is. Bullet proof body armor beschermt de gebruiker tegen verwondingen door het absorberen van het grootste deel van de energie die uit de kogel, waarbij je hem en dus voorkomen dat het penetreren van zowel het pantser en de drager. Bullet proof body armor komt in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het type vuurwapen het is ontworpen om weerstand te bieden en de mobiliteit dat het kan de gebruiker veroorloven. De meest voorkomende kogelvrije komt in de vorm van vesten die erg lijken op jassen, maar zonder de mouwen. Dit soort harnas kan gemakkelijk gevonden worden voor verkoop aan burgers. Hier zijn een aantal dingen te overwegen bij het dragen van een kogelvrije:

  1. Bepaal welk type van kogelvrije kleding je nodig hebt om te dragen. Niet alle lichaam armors zijn gelijk. Uw keuze van de armor zal grotendeels afhangen van wat je het voor nodig. Als u verwacht te lopen recht in een hagel van geweervuur, bent u uiteraard op zoek naar iets omvangrijk en zwaar en dus een maximale bescherming. Echter, als je gewoon wilt het harnas uit voorzorg te dragen, kunt u overwegen het kiezen van een lichtgewicht harnas dat gemakkelijk kan worden verborgen onder uw kleding.
  2. Zorg ervoor dat al uw vitale onderdelen worden gedekt door het pantser. Ingesmeerd worden met body armor van top tot teen is waarschijnlijk niet de meest praktische manier om te gaan, tenzij u overweegt een carrière als een doel dummy. Het is onpraktisch en dwaas voor u om na te denken kun je een volledige set van kogelvrije kleding de hele tijd te dragen. Daarom is het belangrijk voor u om te controleren hoe goed het lichaam pantser past rond je lichaam. Zorg ervoor dat alle vitale organen in je romp vallen onder het pantser. Draai alle riemen en zorg ervoor dat er geen hiaten in tussen.
  3. Zorg ervoor dat je kunt verplaatsen met relatief gemak. Het dragen van kogelvrije vesten maakt je onkwetsbaar voor kogels. Het vermogen om te bewegen is nodig om te overleven. Het dragen van je uitrusting op zodanige wijze als met de gevolgen van uw mobiliteit te verminderen kan een life saver zijn. Vergeet niet dat het altijd makkelijker te raken en te doden een langzaam bewegend doel dan een snelle verplaatsen van een.
  4. Weet wat uw zwakke plekken zijn. Elke armor heeft zijn zwakke punten. Zo kan armors ontworpen om kogels te weerstaan ​​bieden weinig bescherming tegen messen of scherven van granaten. Helmen kan je niet beschermen tegen directe schoten in het hoofd. Het kennen van de beperkingen van je lichaam armor kan u helpen beslissen welke cursus van actie te nemen gedurende het leven of dood situaties.
  5. Altijd lopen en bukken voor dekking. Op het einde, niets houdt kogels beter dan een goede stevige muur. De dekking kan uw beste armor van allemaal. Of het nu gebouwen, auto's of tanks, het is altijd een goed idee om te bewegen achter te dekken en u blootstelling aan gevaar. Als u een trotse eigenaar van een kogelvrij voertuig, blijven binnen is het de beste optie. Zelfs de ramen zijn bedekt met kogelvrij glas, dat maakt het bijzonder moeilijk te breken. Omdat gepantserde voertuigen zijn zo effectief, hoge ambtenaren vaak gebruiken ze om te bewegen wanneer zij de gastheer van belangrijke gebeurtenissen.

Hoe kan ik bullet proof kogelvrije vesten dragen. Bepaal welk type van kogelvrije kleding je nodig hebt om te dragen.
Hoe kan ik bullet proof kogelvrije vesten dragen. Bepaal welk type van kogelvrije kleding je nodig hebt om te dragen.

Met ongebreideld vandaag het gebruik van vuurwapens, kun je nooit voorzichtig genoeg zijn en het dragen van kogelwerende bepantsering wordt helaas steeds meer noodzakelijk. Kennismaking met hen kan je leven redden op een dag.