O2s

Hoe kan hoogteziekte te voorkomen van grote hoogte skiën

Niet ziek, hebben een geweldige skivakantie!

Om gegarandeerde sneeuw en skiën of snowboarden te krijgen, moet u vaak naar grote hoogte resorts! Veel van deze resorts, met name in Europa, erg vroege sneeuw, vaak beginnend in september en aanhield tot in juni volgend jaar. Deze resorts te openen in november en zijn perfect voor begin van het seizoen skiën en diepe poedersneeuw later in het seizoen.

Winter Park Resort , Colorado, Europa, bijvoorbeeld, heeft zijn basis in 9000 voet. Dit betekent dat grote sneeuwcondities, maar de lucht is dunner en minder zuurstof beschikbaar is. Mensen uit lagere hoogtes kunnen ervaren hoogteziekte tijdens het skiën op deze hoogte. Het gebeurt meestal binnen de eerste 48 uur en u kunt last krijgen van hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid en verlies van eetlust.

Hoe kan hoogteziekte te voorkomen van grote hoogte skiën. Vermijd cafeïne en alcohol.
Hoe kan hoogteziekte te voorkomen van grote hoogte skiën. Vermijd cafeïne en alcohol.

Hier is wat te doen om hoogteziekte te voorkomen:

  1. Drink veel water. Je moet veel meer dan op zeeniveau drinken - 4 liter per dag wordt aanbevolen. Draag een hydratatie pak, zoals een Camelback of stoppen vaak om water te drinken te vinden op het water stations in alle restaurants.
  2. Vermijd cafeïne en alcohol, omdat ze uitdrogen u. Waarschijnlijk niet wat je wilt horen, maar het is echt wil om een meer aangename skireis als je kunt blijven van de drank en l leiden IMIT uw koffie stopt voor de eerste paar dagen op zijn minst.
  3. Selecteer veel koolhydraten, weinig vet eten voor de lunch stops en kopen of neem gezonde snacks met u (zoals mueslirepen). Vermijd ook zout eten zoals ze ook uitdrogen u.
  4. Take it easy op je eerste dag. De kans is groot dat je skiën voor minstens een paar dagen, dus er is geen noodzaak om gek en ski-gaan van het openen van een lift tot sluitingstijd lift op de eerste dag. Het is moeilijker om te ademen op grotere hoogte en zelfs als je heel gezond bent, kun je nog steeds het gevoel van de effecten als je duw jezelf te hard te snel.
  5. Indien symptomen aanhouden of erger worden, onmiddellijk medische hulp. Hoogteziekte kan zeer ernstig en kan fataal zijn. Als u symptomen die worden steeds erger, moet je naar beneden gaan naar een lagere hoogte of onmiddellijk medische hulp zoeken.

Volg deze 5 stappen om te voorkomen dat ziek, maar neem deze ziekte serieus en in geval van twijfel dient medische hulp onmiddellijk.

Niet ziek, hebben een geweldige skivakantie! Selecteer veel koolhydraten, weinig vet eten.
Niet ziek, hebben een geweldige skivakantie! Selecteer veel koolhydraten, weinig vet eten.