O2s

Hoe je tijdelijke dreads doen

Als u wilt proberen dreadlocks in je haar, maar niet zeker weet of het bij je past of niet, maak je geen zorgen. U kunt tijdelijke dreads in plaats van permanente sloten doen. Het is een beetje vervelend te doen, maar heel gemakkelijk. Lees verder om meer te leren over hoe om tijdelijke dreads doen.

Hoe je tijdelijke dreads doen. Voordat u begint met draaien je haar rond.
Hoe je tijdelijke dreads doen. Voordat u begint met draaien je haar rond.

  1. Voordat u begint met draaien je haar rond, is het zeer belangrijk dat u het wassen grondig. Helemaal nat je haar (bij voorkeur met warm water). Haal je favoriete shampoo en toepassen op je haar door het masseren van haar wortels om tips tot je een dikke bruisend schuim. Blijf dit doen voor 2 minuten. Spoel het goed. Wring het overtollige water uit je haar en krijg je conditioner. Zet een munt middelgrote druppel op de palm van je hand en breng het aan je haar vanaf de wortels naar de tips. Masseer het zachtjes maar grondig totdat het toestel geheel wordt opgenomen in je haar. Laat het gedurende vijf minuten. Goed uitspoelen. Drogen door verpakking uw hoofd met een schone handdoek. Niet drogen met behulp van uw goede oude föhn. Natuurlijk drogen.
  2. Zodra je haar helemaal droog is, begint het verdelen je haar in secties met behulp van de staart van uw kam (rat-tail kam). Gewoon ervoor zorgen dat elk deel niet meer dan een vierkante inch zou moeten zijn. Het aantal secties hangt af van de dikte van je haar. Het zou zeer nuttig zijn als u een goede vriend of een geliefde die bereid is om u te helpen bij het doen van tijdelijke dreadlocks.
  3. Begin met het deel van je haar dat het dichtst bij uw gezicht en hals. Hier krijg je een niet-vette haargel of een hele sterke haarlak. Neem een ​​deel van je haar en gel of haarlak lichtjes aan te maken. Uw uitgangspunt moet minstens twee tot drie centimeter van het haar zijn van uw wortels. Voorzichtig maar stevig draai elke sectie echt strak. De haarlak of gel die je moet de wendingen zijn plaats te houden. Elke na slot, zet een gel of haarlak om verder te beveiligen. Doe deze stap herhaaldelijk om de rest van je haar.
  4. Wanneer u klaar bent met al het haar draaien, krijgen een steiltang. Strijkt elk slot door de duim een ​​paar seconden. Dit is vooral van cruciaal belang voor alle personen die fijn en zacht haar. Echter, als je dik haar, je zou het niet nodig om steiltang te gebruiken. Licht een milde conditioner op je hoofdhuid wrijven nadat u uw eigen tijdelijke angst sluizen hebben gecreëerd. Dit is zo te zorgen dat je haar glanzend en gezond zal blijven in de komende achtenveertig uur. Om het te verwijderen, gewoon wassen je haar grondig door het volgen van de instructies in stap nummer een.

Zie hoe gemakkelijk het is om heerlijk dreads maken

Zie hoe gemakkelijk het is om heerlijk dreads te maken! Het lijkt niet eens tijdelijk. Volg deze stappen om een ​​geheel nieuwe look te hebben. Veel succes en veel plezier verdraaien!