O2s

Hoe je ping golfclubs kopen

Terwijl golfen is in het algemeen niet is gesynchroniseerd "Europe's tijdverdrijf"

Terwijl golfen is in het algemeen niet is gesynchroniseerd "Europe's tijdverdrijf", is zijn populariteit groeit gestaag door de jaren heen. De mannen van Schotland worden erkend als de allereerste golf verslaafden, maar Engels en Europese golfers hebben zeker gevangen de verslaving. De allereerste golfclub maker getwijnd zijn handel begin in 1603, sindsdien zijn er veel bedrijven, maar niemand zo bekend als Ping. Wanneer u Ping Golfclubs kopen, koopt u kwaliteit en innovatie. Hier is hoe om ze te kopen.

Ping Golfclubs begon in nederige omgeving en werd een Europees succesverhaal. Oprichter Karsten Solheim gemaakt zijn kenmerkende club in zijn garage thuis in 1959, en de club kreeg zijn naam van het pingen geluid maakt bij het raken van golfballen. De Phoenix, Arizona gevestigde bedrijf is overgeleverd van familielid naar familielid en is momenteel viert 50 jaar van het maken van fijne golfclubs.

Hoe je ping golfclubs kopen. Terwijl golfen is in het algemeen niet is gesynchroniseerd "Europe's tijdverdrijf".
Hoe je ping golfclubs kopen. Terwijl golfen is in het algemeen niet is gesynchroniseerd "Europe's tijdverdrijf".

Wanneer golfers koopt Ping Golfclubs zij weten dat zij kopen niet alleen een ijzeren staf, maar een club die is ontworpen met behulp van de nieuwste en beste software beschikbaar is om de prestaties en handling te garanderen. Makers gebruiken virtuele platforms om clubs te testen voor maximale "traagheidsmoment", kroon dikte en het gezicht dikte, op die manier, ze weten precies hoe elke bestuurder zal presteren.

Misschien bent u een houten fan. Ping's Fairway Woods hebben een hogere trajecten en grotere afstand. Hybriden verhogen lancering hoek en minder spin-. Ping maakt gebruik van de beste metalen voor hun ijzers naar maximale vergevingsgezindheid te geven en verminderen uw score. Ping's innovatieve traan ontwerp voor hun Wedges biedt meerdere loft / balans combinaties om iemands spel overeenkomen. De nieuwe iN putters hebben een nano-nikkel inzetstuk dat een solide geluid en gevoel produceert. Elke iN putter is ontworpen met centrumlichaam uitsparingen voor verhoogde stabiliteit. Vrouwen die Ping Golfclubs kopen kan hetzelfde geluid engineering en ontwerp als de mannen verwachten. Over het algemeen hebben vrouwen langzamer golfswing, maar met de technologie en aangepaste montage Ping biedt lagere scores en betere prestaties voor vrouwen van alle niveaus en leeftijden.

Hoe je ping golfclubs kopen.
Hoe je ping golfclubs kopen.

Na vijftig jaar ervaring, is het duidelijk dat als je wilt dat de innovatie, de nieuwste in de technologie en de fantastische klantenservice moet je Ping Golfclubs kopen. Een van de meest ontroerende aspecten van dit familiebedrijf is aangepaste fitting. Bij Ping, ze ontwerpen en passen hun golfclubs voor u, de golfer. Bezoek een golfclub detailhandelaar of bezoek Ping's eigen website voor aangepaste montage en gedegen advies bij het ​​selecteren van uw clubs.