O2s

Hoe houdt u uw haar zien er fantastisch uit

Je moet gewoon je klaslokaal of op kantoor

Je moet gewoon je klaslokaal of op kantoor, en dan ineens een vriend van je vraagt: "Gusty wind buiten he? Het hebben van een slechte dag?" Je moet gewoon terug te kijken naar haar, en zeg helemaal niets. Je vraagt ​​je af waarom in de wereld zou ze vragen u die vraag. Je bent clueless ... totdat lunchpauze komt. Je gaat naar het comfort / poeder kamer, en kijk naar jezelf in de spiegel en zeg tegen jezelf dat er niets aan de hand. Je staat op het punt het comfort kamer te verlaten wanneer je eindelijk gemerkt dat er iets mis is, je haar! Je haar is droog, saai en somber. Je bent eindelijk gekomen om reden dat je niet zijn aandacht aan je haar voor de langste tijd in je leven. Je hebt niet aandacht te besteden aan je haar, maar anderen doen!

Heeft dit er met je gebeurd? Zo ja, er iets aan doen

Heeft dit er met je gebeurd? Zo ja, er iets aan doen. Zo nee, niet gewoon staan ​​en wachten tot het bij u opkomen. Volg deze eenvoudige tips over hoe u uw haar op zoek naar groot.

  • Kies de juiste shampoo voor u. Verschillende shampoos passen verschillende soorten haar. Er zijn shampoos voor normaal haar, voor droog haar, voor vet haar, voor beschadigd haar, en voor gekleurd haar. Ken je haar en kies de beste shampoo voor je. Vergeet niet dat deze shampoos speciaal zijn ontworpen om goed te gaan met bepaalde haartypes. Het kiezen en gebruiken van de verkeerde shampoo kan schade aan uw haar. (Aanvulling van uw shampoo met een conditioner zou zeker een plus.)
  • Gebruik lauw tot koud water bij het ​​wassen je haar. Wanneer u uw haar te wassen, vermijd het gebruik van warm water, want het wast de natuurlijke oliën en mineralen van je haar, waardoor het saai, kroezig en onhandelbaar.
  • Maak een gewone kapper schema Maak er een gewoonte van om uw salon te bezoeken zo nu en dan:. Om de vier tot zes weken zou goed zijn. Het hebben van een regelmatige kapsel niet alleen houden je haar in stijl, maar het helpt ook bij het wegwerken van de ongewenste droge en gespleten haarpunten.
  • Vermijd de zon. Het schadelijke effect van de zonnestralen is het gevolg van de ultraviolette (UV) stralen die het bevat, afgezien van de warmte die droogt je haar. Vermijd koste wat het kost. Als je niet kan, in ieder geval maken er een punt dat je bedek je haar met een hoed, pet of zelfs een stuk stof elke keer dat je blootgesteld.
  • Borstel je haar. Brushing voor ongeveer 100 slagen per dag houdt je haar gezond. In de eerste plaats, het masseert uw hoofdhuid en unclogs haar poriën, die een gezonde haargroei stimuleert. Ten tweede untangles verweven haar. En tot slot, het bevordert de uitscheiding van de natuurlijke oliën van je haar, waardoor het een glanzende en glanzende afwerking.
  • Vermijd chloorwater. Zwembad water is vaak doordrenkt met chloor om de helderheid te behouden. Probeer niet in een dergelijke pools zwemmen voor langere tijd, zoals chloor niet alleen droogt je haar, maar ook zorgt ervoor dat je haarkleur te vervagen (of het nu je natuurlijke haarkleur, of een gekleurde behandelde haar). En als je het niet kunt helemaal te vermijden, zorg ervoor dat haarconditioners toepassing na elke keer dat je kunt zwemmen.


Hoe houdt u uw haar zien er fantastisch uit. Kies de juiste shampoo voor u.
Hoe houdt u uw haar zien er fantastisch uit. Kies de juiste shampoo voor u.

Besteed aandacht aan je haar, want je bent niet de enige die aandacht besteden aan het!