O2s

Hoe het proces van microdermabrasie en peelings begrijpen

Ondanks krachtige routines om gezonde

Ondanks krachtige routines om gezonde, levendige huid, verschillende factoren in stand houden - met inbegrip van het milieu, de vergrijzing en stress - kunnen bijdragen aan ondermijning van die inspanningen. Het resultaat kan huid die er dof uitziet, littekens en oude zijn. In toenemende mate hebben veel mensen ervoor gekozen om de ene of de andere van de twee soorten procedures gedaan om te helpen of te herstellen handhaven van een aantrekkelijker teint hebben: 1) microdermabrasie, of 2) peelings. Beide zijn erg populair procedures die werken aan de bovenste lagen van dode huidcellen uit verschillende delen van het lichaam, in het bijzonder het gezicht, verwijderen om jongere, meer natuurlijk stralende huid eronder te onthullen. Maar, zoals deze procedures steeds populairder geworden, en de technieken uit te voeren ze meer gevarieerd, kan het spectrum van prijsklassen voor deze procedures verwarrend zijn.

Om u te helpen bepalen van de potentiële kosten, is het belangrijk om deze vragen:

 • Wat? Het hebben van een basiskennis van deze twee soorten procedures is van essentieel belang om te begrijpen welke de juiste is voor jou. Er zijn in principe twee soorten van microdermabrasie:
  1. Huis kits, die zijn voorzien van een speciale scrub en exfoliërende gereedschap of een crème die op de huid
  2. Spa / Medische microdermabrasie, waar een oscillerende apparaat ontploffing aluminiumoxide, natriumbicarbonaat, of diamant tip kristallen over de huid als een zandstraler.
 • Zoals voor peelings

  Zoals voor peelings, zowel thuis als salon producten bevatten een milde verzinsel van chemicaliën en / of zuren die de dode huidcellen te verwijderen, en sommige systemen worden geleverd met een tool die de peeling in de huid werkt. Professionele gezicht peelings, die worden uitgevoerd door een plastisch chirurg, gebruik sterkere chemische crèmes of een chirurgische laser tool.

 • Hoeveel? Uw specifieke behoeften zal bepalen hoeveel je moet betalen. Dit komt omdat er drie verschillende plaatsen kunt u de procedure gedaan, afhankelijk van uw behoeften:
  1. thuis
  2. spa
  3. spreekkamer
 • Hoe het proces van microdermabrasie en peelings begrijpen. Hoeveel?
  Hoe het proces van microdermabrasie en peelings begrijpen. Hoeveel?

  Als je gewoon wilt om de algehele uitstraling te verbeteren en saaiheid verbannen, zijn er verschillende microdermabrasie en schil kits die kunnen worden gebruikt thuis. Echter, als je wilt om fijne lijntjes en / verminderen of de verschijning van rimpels te verminderen, dan is een reeks afspraken bij een spa zal waarschijnlijk geven u de resultaten die u zoekt. Als u acute littekens, bijvoorbeeld van acne of schade door de zon, dan kunt u misschien een afspraak met de dokter maken voor een van beide een veel duurdere chirurgische microdermabrasie of een laser peeling. Een belangrijke opmerking is dat niet alleen professionele procedures (hetzij in een spa of in een spreekkamer) kosten vaak 75€ of meer per sessie, zullen de meeste professionals adviseren een gemiddelde van 6 tot 10 microdermabrasie sessies om daadwerkelijk te zien resultaten. Natuurlijk, bij het boeken van een reeks van afspraken, zullen veel plaatsen zijn bereid om u een mooie deal.

  Natuurlijk zal waar je heen gaat om uw procedure gedaan bepalen hoeveel u kunt betalen. Naar een exclusieve salon in een grote stad, of naar een dokter die regelmatig overlegt met rijkere clientèle, zal vaak veel duurdere. Ook zal naar huis kits die worden aangeboden door meer populaire cosmetische bedrijven zijn duurder dan de meeste gevonden bij een lokale drogisterij.

 • Waar? Uw specifieke behoeften zal bepalen hoeveel je moet betalen. Dit komt omdat er drie verschillende plaatsen kunt u de procedure gedaan, afhankelijk van uw behoeften:
  1. thuis
  2. spa
  3. spreekkamer
 • Als je gewoon wilt om de algehele uitstraling te verbeteren en saaiheid verbannen, zijn er verschillende microdermabrasie en schil kits die kunnen worden gebruikt thuis. Echter, als je wilt om fijne lijntjes en / verminderen of de verschijning van rimpels te verminderen, dan is een reeks afspraken bij een spa zal waarschijnlijk geven u de resultaten die u zoekt. Als u acute littekens, bijvoorbeeld van acne of schade door de zon, dan kunt u misschien een afspraak met de dokter maken voor een van beide een veel duurdere chirurgische microdermabrasie of een laser peeling. Een belangrijke opmerking is dat niet alleen professionele procedures (hetzij in een spa of in een spreekkamer) kosten vaak 75€ of meer per sessie, zullen de meeste professionals adviseren een gemiddelde van 6 tot 10 microdermabrasie sessies om daadwerkelijk te zien resultaten. Natuurlijk, bij het boeken van een reeks van afspraken, zullen veel plaatsen zijn bereid om u een mooie deal.

  Wanneer? Denk aan de tijd van het jaar

  Ondanks krachtige routines om gezonde. Wanneer?
  Ondanks krachtige routines om gezonde. Wanneer?

 • Wanneer? Denk aan de tijd van het jaar. Microdermabrasie en schil de prijzen variëren per seizoen, met de zomer prijzen in het algemeen hoger is, omdat veel mensen zijn geïnteresseerd in het zien er fantastisch uit voor een vakantie, speciale gebeurtenis, of omdat warmer weer gewoon vertaalt naar minder huid worden bedekt door sjaals, jassen en hoeden.
 • Wie? Ongeacht welke procedure u ook kiest, altijd voor zorgen dat aan familie, vrienden of collega's te vragen voor aanbevelingen. Niet alleen is dit een veiliger gewoonte om vast te stellen in het algemeen, met behulp van aanbevelingen kunnen twee doelen dienen: niet alleen kunnen ze helpen u naar potentiële goede deals die je anders niet zou hebben geweten over, maar vele malen, professionals zijn blij aan te bieden verdisconteerd prijzen voor mensen die helpen bij het verbeteren van hun bedrijf door het binnenhalen van nieuwe klanten.

Zodra de bovenstaande vragen zijn beantwoord, moet je jezelf in een geweldige positie om te begrijpen hoe veel te verwachten te betalen voor microdermabrasie of schil diensten. Nog een laatste tip: probeer twee of drie producten / locaties te identificeren en hun prijzen te vergelijken - rond te shoppen voor de beste deal is niet alleen voor kleding en eten!