O2s

Hoe goed passen haarproducten

U hebt het haarproducten, maar weet je wat te doen met hen? Voordat u springen op de kans om veel uitgeven op uw nieuwste haarproduct, lees deze handleiding om ervoor te zorgen dat u weet hoe goed haar producten toe te passen.

Stap 1

Hoe goed passen haarproducten. Styling spuiten dient te worden gekamd inch.
Hoe goed passen haarproducten. Styling spuiten dient te worden gekamd inch.

Styling spuiten dient te worden gekamd inch Als u gebruik maakt van styling sprays of zalf op je haar, moet u eerst het product van toepassing zijn op uw haar en dan werkt het in je haar. Gebruik een kam of uw vingers om het haar product gelijkmatig verspreid over het gebied. Elke streng moet een beetje van het styling product op.

Stap 2

Gel moet spaarzaam worden gebruikt. Als je haarproducten zoals gel aanbrengen, slechts een kleine hoeveelheid te gebruiken om de gewenste look te bereiken. Strooi een kleine hoeveelheid gel op uw vingertoppen en wrijf je handen samen om de gel te verspreiden over je vingers. Gel kan zeer snel maken je haar er vet en zwaar. Dus niet toe te passen op elke streng. Integendeel, je draait je gel bedekte vingers door je haar snel en zonder een methode. Doel voor een lichte bekleding op kleine delen van je haar. Het moet een willekeurige toepassing zijn, waardoor sommige haren bedekt en sommige niet. Gel toegepast bij de wortels van je haar zal het volume (in verticale stand gebeeldhouwd), terwijl gel aangebracht op de uiteinden van je haar zal definitie. Bepaal welke look die u wilt, en dan richten op het toepassen van de gel op die gebieden.

Stap 3

Hairspray moet worden gebruikt als een finisher. Wanneer u de look en stijl die u wilt voor uw haar stijl bereikt, haarlak moeten worden gebruikt om die blik op zijn plaats houden. Het is waarschijnlijk de meest populaire haarproduct, maar het wordt vaak ten onrechte gebruikt. Om goed toepassen van deze haar product, moet je houd de haarlak op zijn minst een voet uit de buurt van je hoofd. Spuit niet direct bij de wortels van je haar, of je maakt u deze plat. Van een afstand, voorzichtig mist de haarlak op je hoofd, zodat je niet de spray op elk specifiek gebied voor zeer lange sturen. Met haarlak, gebruik dan een beetje als je kunt zo voorkomen dat een geharde, knapperig look. Als u juist toegepast haarlak, moet je haar nog steeds in staat om op natuurlijke wijze te bewegen, maar je stijl moet blijven gedurende de dag.

Stap 4

Shine serum is bedoeld om gebruikt te worden op delen. Als u wilt glans toe te voegen aan je haar, het haar product dat u moet gebruiken is een glans serum. Dit product is bedoeld om te worden toegepast op kleine stukjes van je haar te markeren of te scheiden delen van je haar. Breng een kleine hoeveelheid van je vingers tips en werken deze door kleine delen van je haar. Als je dit goed, zal je haar pronken met je natuurlijke glans zonder te kijken vettig van te veel haar gebruik van het product.