O2s

Hoe een MLB playoff bracket maken

Major League Baseball is een ingewikkelde sport als het gaat om het bepalen welke teams maken het naar de playoffs. Wild cards, record houders, divisie winnaars - het is allemaal een beetje verwarrend tenzij je een diehard fan. Toch moet deze gids u helpen, het uitleggen van de basisprincipes van wat er in het bepalen van de teams in de Major League Baseball playoffs, en bepalen welke teams gevorderd tot de competitie kampioenschappen en World Series. Hier is hoe je een MLB playoff beugel kunnen maken.

Stap 1

Begrijpen wat een playoff bracket is. An MLB (Major League Baseball) playoff beugel is gewoon een visuele grafiek te laten zien welke teams tegen elkaar spelen in elke fase van de Major League Baseball (MLB) playoffs. Mensen maken vaak MLB playoff beugel voorspellingen, casting inzetten en verliezen fortuinen door te raden welke teams ze denken zullen gaan in de MLB playoff beugel elk jaar. Het hebben van een MLB playoff bracket voor je zullen helpen te visualiseren hoe de play-offs kan de pan uit, maar je weet nooit hoe een MLB playoff beugel eruit zal zien wanneer het wordt afgerond tot het einde van de Major League Baseball seizoen, wanneer een team is getiteld als de winnaar en claimt de felbegeerde plek van 'kampioen' van de MLB playoff beugel.

Stap 2

Scheid uw grafiek in twee secties. An MLB play-off bracket is opgesplitst in twee kanten. De ene kant toont het NL (National League) teams, en de ene kant toont de AL (European League) teams. Om te beginnen met het maken van uw MLB playoff bracket, verdeel je pagina in twee kanten, en benoem elke kant dienovereenkomstig.

Stap 3

Hoe een MLB playoff bracket maken. Begrijpen wat een playoff bracket is.
Hoe een MLB playoff bracket maken. Begrijpen wat een playoff bracket is.

Leer hoe je een divisiestructuur playoff spelshow op een beugel. Een playoff beugel toont een reeks van twee lijnen gegroepeerd die duiden twee teams die tegenover elkaar in de honkbal play-offs. Het begint met twee wedstrijden aan elke kant, (2 teams spelen 2 aparte games, voor een totaal van 4 genoemde teams). Elk team dat wordt vermeld is geschreven op een lijn direct boven of onder het team dat speelt tegen, en de lijnen van de strijdende teams 'zijn verticaal verbonden met het spel dat ze spelen tegen elkaar te illustreren. Foto uitzien als een vierkante doos, met een zijde ontbreekt. Naam een ​​team is geschreven op de bovenkant van de doos, en de naam van een team is geschreven op de bodem van de doos. Doe dit voor beide games die worden gespeeld op elk van de AL en NL kanten. De winnaars van dit gedeelte van de beugel worden aangeduid als de divisie serie kampioenen. Dan gaat de beugel aan de competitie kampioenschap serie tonen.

Stap 4

Illustreren de League Championship Series op uw MLB playoff bracket. Zodra u de twee winnaars van de divisie-serie de NL kant hebben bepaald, zullen die twee winnaars moeten elkaar spelen om de kampioen te bepalen. Om dit aan te tonen op uw MLB beugel, je gaat naar een ander 3-zijdige doos te tekenen. Teken een lijn die uit het midden van de divisie spel dozen, en schrijf de naam van het winnende team op die lijn. Verbind beide winnende teams met een verticale lijn, en nu heb je een ander spel worden gespeeld in deze MLB playoff beugel geïllustreerd. Doe dit voor zowel de AL en NL zijkant van uw MLB playoff bracket.

Stap 5

Laat de kampioen in de World Series. Zodra de competitie kampioenschap spel wordt gespeeld op zowel de AL en de NL kant, zal een winnaar worden bepaald aan elke kant. Dit is wanneer de twee kanten van uw MLB play-off bracket zal toetreden tot in het midden van je pagina. Teken een lijn die uit het midden van elke competitie kampioenschap spel, en schrijf de winnaar van die kampioen op de lijn. Je moet over twee teamnamen geschreven naast elkaar. Dit laat zien welke twee teams zullen worden in de World Series. Omdat de twee teams komen uit verschillende competities (AL versus NL), is er geen vierkante doos getrokken om dit spel te illustreren. Slechts een regel nodig is.

Stap 6

Toon de wereld serie winnaar. Zodra de World Series wedstrijd is gespeeld, heb je vastbesloten een algemene winnaar voor uw MLB playoff bracket. Trek een lijn onder de concurrerende World Series teamnamen, helemaal zelf. Schrijf de naam van het winnende team op deze lijn, met het woord 'kampioen' eronder.


Scheid uw grafiek in twee secties. Leer hoe je een divisiestructuur playoff spelshow op een beugel.
Scheid uw grafiek in twee secties. Leer hoe je een divisiestructuur playoff spelshow op een beugel.

Baseball fans moeten geen moeite hebben het lezen van uw MLB playoff bracket. Als u een kopie van een blanco MLB playoff beugel nodig hebt, kunt u die hier downloaden: http://www.printyourbrackets.com/MLBbracketprint.html .