O2s

Hoe de zorg voor volwassen dreadlocks

Dreadlocks (dreads

Dreadlocks (dreads, sluizen) zijn geassocieerd met reggae muziek en heavy metal bands voor meerdere jaren. Tegenwoordig zien we jonge mannen en vrouwen, kinderen en mannequins sportieve dit kapsel in verschillende lengtes, kleuren en variaties. Dreadlocks groeien in fasen, en het zal duren van zes maanden tot een jaar voor dreadlocks te rijpen.

Hier zijn enkele zorg tips voor de verzorging van uw oudere dreads.

Hoe de zorg voor volwassen dreadlocks. Koop een juiste type shampoo voor uw dreadlocks.
Hoe de zorg voor volwassen dreadlocks. Koop een juiste type shampoo voor uw dreadlocks.

  1. Vuil, roet en natuurlijke oliën kunnen opbouwen en te voorkomen dat uw sloten te groeien mooi. U kunt wassen of spoel je haar elke dag zonder angst dat je volwassen dreads zal ontrafelen.
  2. Koop een juiste type shampoo voor uw dreadlocks. Shampoo voor dreads kan een bar shampoo, vloeibare shampoo of droge / aerosol shampoo zijn. Kies degene die je het meest comfortabel in het gebruik. Kies een organische en geur-vrije shampoo die geen zeepresten zal verlaten. Behandel elk slot als een haarstreng en shampoo je haar in secties. Spoelen met veel water tot het water helder wordt. Knijp het meeste water uit je haar en dep met een handdoek om het grootste deel van het vocht eruit te halen. Breng een organische conditioner indien gewenst en goed naspoelen. Als u wilt wat geur in je shampoo of conditioner, gebruik van essentiële oliën en voeg een paar druppels op je haar schoonmaakmiddelen.
  3. Een zeem of een niet-pluizende doek zal u helpen om het grootste deel van het vocht uit je dreads te verwijderen en helpen om sneller te drogen.
  4. Gebruik een dreadlock wax die rijk is aan vitaminen en voedingsstoffen voor het haar en verlegen weg van degenen die petroleum gebaseerd zijn. Wax wordt gebruikt om uw sloten bij elkaar te houden en te houden verdwaalde haar en nieuwe haargroei tam. Gebruik slechts een zeer kleine hoeveelheid van de was vettig sloten voorkomen. Beginnen met het toepassen van de was uit de wortels van je haar en werk het in verder het toevoegen van kleine hoeveelheden was tot u het einde van uw haar te bereiken. Smelt de wax in je dreads met een föhn.
  5. Toepassing wax alleen voor dreads die volledig droog zijn. Wax aangebracht op vochtig of vochtig haar zal dichten in het vocht en laat schimmels om te groeien. Dit zal leiden tot stinkende haren.
  6. Gebruik wax afwisselend. Ga voor een maand met wax op je dreads en de volgende maand zonder. Verdrievoudigen wassen en spoel je haar om zich te ontdoen van al de was en laat je haar op natuurlijke wijze drogen. U kunt deze periode gebruiken om nieuwe groei in de buurt van de wortel met de klok mee te rollen. Blijven rollen totdat je knopen hebben gevormd bij de wortel.
  7. Palmroll de uiteinden van je dreads. Pak de uiteinden tussen je handpalmen en rol het haar heen en weer als je de vormgeving van een beetje klei tot je een mooi kluwen. U kunt een beetje wax toe te voegen aan het haar te voorkomen ontwarren.
  8. Ga naar een professionele loctician om uw oudere sloten diensten. Het kan nodig zijn om de uiteinden afgesneden, gerold en gehaakt om te voorkomen dat ontwarren. U kunt ook de loctician vragen om je te leren hoe je de uiteinden of haken in, zodat je het zelf kunt doen palmroll.

Dreadlocks kan goed en gezond uitzien als je het eens speciale zorg en aandacht. Gaan naar de salon voor een professioneel onderhoud kan veel kosten. Doe het zelf al vergt meer inspanning, maar kan de moeite waard zijn, want je kunt er zeker van zijn dat u het juiste product voor de verzorging van uw sloten bij de fractie van de kosten van het gaan naar een salon.