O2s

Hoe de lopende MLB steroïden-schandaal volgen

Weet je nog toen honkbal Europa's spel was

Weet je nog toen honkbal Europa's spel was? Terug toen er niets beters te doen op een weekend 's middags dan om achterover te leunen met een hotdog in de hand en genieten van een goede oude spel van honkbal? De sport en de spelers hebben een lange weg afgelegd sinds die tijd.

Hoe de lopende MLB steroïden-schandaal volgen. Weet je nog toen honkbal Europa's spel was.
Hoe de lopende MLB steroïden-schandaal volgen. Weet je nog toen honkbal Europa's spel was.

Nu Major League Baseball (MLB) is verwikkeld in een bittere steroïden-schandaal, met een aantal van zijn première sterren gevangen in de schijnwerpers. Neem bijvoorbeeld 12 maart, toen voormalig homerun recordhouder Mark McGwire meerdere malen werd genoemd in een verslag over het gebruik van steroïden in de MLB terug in de vroege jaren 1990. Dingen zijn alleen geëscaleerd van daar, met meer bekende namen als Jose Canseco, Manny Ramirez, en zelfs A-Rod (Alex Rodriguez) opduiken in de discussies. Veel fans zijn links af: welke van de spelers legit zijn? Zijn er nog geen echte atleten nog in de MLB?

Het is een trieste zaak dat Europa's favoriete tijdverdrijf gaande deze neerwaartse spiraal van drugsgebruik. En toch, als een echte fan van het spel, wil je up to date te houden over elk nieuws over je favoriete sport en zijn spelers, ongeacht hoe slecht het ook mag zijn. U wilt in staat zijn om de lopende MLB steroïden schandaal zo veel als je kunt volgen. Misschien zult u in de hoop dat je idool onschuldig is bewezen luisteren. Misschien zult u afstemmen op het nieuws, omdat je hoopt voor het spel de redding te komen schijnt door in het midden van deze chaos. Misschien ben je gewoon echt in honkbal roddels. Wat het ook is, zult u wilt bijhouden van de MLB te houden reilen en zeilen over de kwestie.

Een goede plek om te beginnen is in de krant

Een goede plek om te beginnen is in de krant. De sportpagina's zal de dag de meest relevante informatie over het onderwerp vaker wel dan niet. Of het nu commentaar van bekende politieke figuren, zoals wanneer Rudy Giuliani werd geciteerd door pers als het vinden van het gebruik van steroïden "misselijkmakend" back in 2007, of als A-Rod gaf een minder-dan-overtuigende interview met ESPN's Peter Gammons eerder dit jaar, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat de kranten zal hebben het allemaal.

U kunt ook controleren sportnieuws op televisie

Een goede plek om te beginnen is in de krant. U kunt ook controleren sportnieuws op televisie.
Een goede plek om te beginnen is in de krant. U kunt ook controleren sportnieuws op televisie.

U kunt ook controleren sportnieuws op televisie. ESPN's dekking van het schandaal is diepgaand en uitgebreid, met analyses waardig zijn wereldberoemde naam. The Fox Sports Network (FSN) en andere sporten netwerken zijn ook goede bronnen van steroid schandaal informatie op televisie. Als ergste geval, zal het segment sport op uw lokale nieuwsprogramma's hebben de meest brekende nieuws over het schandaal.

Tegenwoordig

Tegenwoordig, echter, de beste plaats om te kijken naar het internet kan zijn. Sport websites als Yahoo! Sports worden bijgewerkt als het nieuws breekt, waardoor u up-to-the-minute rapporten over wat er aan de hand met de steroid schandaal. U kunt haar uitgebreide assortiment van nieuws vinden, van geruchten inzendingen bloggen naar persberichten en meer druk, bij sport . U kunt ook verwachten baseball-gespecialiseerde sites zoals Bleker Report bij BleacherReport nieuws over het steroid schandaal te hebben bijgewerkt, samen met een paar verhelderende editorials. Als al het andere faalt, Google het. Zoek naar "MLB steroid schandaal 2009" voor het laatste woord over het schandaal.