O2s

Hoe de grootte van de poriën te verminderen in het gezicht

Met het uiterlijk van onberispelijke huid kan je er jonger en mooier. Echter, veel mensen met een vette huid hebben ook grote poriën. Grote poriën kunnen kijken lelijk. Het goede nieuws is dat er zijn dingen die je kunt doen om de grootte van de poriën op je gezicht te verminderen, zodat het lijkt alsof je duidelijke, vlekkeloze huid.

  • Volg een goede huidverzorging routine. Wat huidtype je hebt, is het belangrijk dat je blijft het altijd schoon. Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel twee keer per dag. Als je een vette huid, vermijd de verleiding van prikken je gezicht de hele tijd. Gebruik een toner nadat je je gezicht wassen indien nodig en breng een olievrije moisturizer. Een goede huidverzorging routine zal helpen houden u huid schoon en onderhouden het evenwicht van je huid, waardoor de kansen van de zwelling en vergrote poriën.
  • Krijg regelmatig gezichtsbehandelingen. Verwen uzelf met een maandelijkse of wekelijkse gezichtsbehandeling. Een gezichtsbehandeling zal exfoliëren de huid, het schoonmaken van mee-eters en whiteheads en bijdragen tot het verminderen van de grootte van uw poriën. Met de juiste toepassing van de juiste producten, kunt u op zoek naar leuke huid die ziet er fris en poreless.
  • Gebruik de juiste producten voor uw huidtype. Als je een vette huid, dan moet je producten geformuleerd voor uw specifieke huidtype te gebruiken. Met behulp van mild en hypoallergene producten op uw huid zorgt ervoor dat je poriën geminimaliseerd, omdat de olie op je huid hoeft niet te overwerken om je huid gehydrateerd. Ook zal de juiste producten helpen verminderen ontstekingen, waardoor uw poriën lijkt kleiner of zelfs bijna onzichtbaar.
  • Gebruik Retin A. Retin A niet alleen exfolieert de huid, het helpt om nieuwe huidcellen die jonger uitziende, gezonder, mollig en verschijnen poreless. Lees de ingrediënten van uw product etiketten.
  • Drink veel water. Logeren gehydrateerd is een goede manier om de grootte van je poriën te verminderen. Wanneer u niet genoeg water krijgt, zal het tonen van op je gezicht en haar. Als je goed gehydrateerd, zal uw huid er meer doorschijnend, soepel, mollig en gezonder. Op deze manier zal uw poriën lijken te verdwijnen.
  • Gebruik een masker. Gebruik een aanscherping masker op je gezicht als je wilt direct resultaat. Probeer het gebruik van Queen Helene Clay Mask om de grootte van uw poriën te verminderen en draai je huid te helpen. Laat het op je gezicht voor vijftien minuten en spoel af met warm water. Heeft een laatste spoelen met koud water om de poriën te draaien.
  • Plaats een koude handdoek. Hoewel u cant 'eigenlijk openen of sluiten je poriën, kunt u het uiterlijk van de kleinere op zoek poriën te geven door het plaatsen van een koude handdoek over je gezicht. Laat het gedurende een paar minuten. Uw huid voelt strakker en je voelt je meer ververst. Een alternatief is om te spoelen met koud water na het wassen je gezicht.


Hoe de grootte van de poriën te verminderen in het gezicht. Volg een goede huidverzorging routine.
Hoe de grootte van de poriën te verminderen in het gezicht. Volg een goede huidverzorging routine.

Omdat er geen plastische chirurgie om de grootte van de poriën in het gezicht te verminderen, is de volgende beste wat je kunt doen is om te zorgen voor de huid die je nu hebt. Gebruik de juiste producten en waakzaam zijn over het houden van uw huid altijd duidelijk. Vermijd wrijven en schrobben van uw gezicht te veel, omdat het kan uw huid conditie alleen maar verergeren in plaats van een oplossing. Volg deze aanbevolen tips en u zult een verschil in uw poriegrootte in een mum van tijd merken!