O2s

Hoe de Epila thuis laser ontharing kit gebruiken

Haar in het rechter gedeelte van het lichaam kan worden vleiend

Haar in het rechter gedeelte van het lichaam kan worden vleiend. Maar er zijn ook gezwellen van haar dat soms gewoonweg vervelend. Als je niet van het haar groeien op je armen, benen en de rest van je lichaam, en als je moe bent van het gebruik van ontharingscrème crèmes en scheren, een van de opties die u zou moeten overwegen is de Epila Home Laser Hair Removal Kit. Epila is een permanente ontharing kit die u zal toestaan ​​om haartjes permanent te verwijderen op dezelfde manier dermatologen verwijderen haar. Het verschil is echter dat Epila veel goedkoper en kan worden bediend in uw eigen huis. Hier is hoe.

Hoe de epila thuis laser ontharing kit gebruiken. Het kiezen van de instelling.
Hoe de epila thuis laser ontharing kit gebruiken. Het kiezen van de instelling.

  • Schakelen. Allereerst moet u het apparaat aansluiten op een voedingsbron en zet vervolgens de schakelaar voor het apparaat. Voordat je iets doen met de Epila ontharing kit, moet u er ook voor zorgen dat je goed hebt alles te lezen van de instructies in de handleiding. De handleiding is te vinden op de kit. Niet alleen zal het geeft je de instructies over hoe u de machine te bedienen, maar het zal u ook voorzien van voorzorgsmaatregelen die u moet zich bewust zijn van.
  • Het kiezen van de instelling. Als je eenmaal hebt ingeschakeld op het apparaat, is de volgende stap is het bepalen van de instellingen die u wilt gebruiken. In het algemeen, de Epila Haarverwijdering Kit wordt geleverd met drie sterke punten - laag, medium en hoog. Het type van de haargroei dat u bepaalt de Epila laser kracht die je moet gebruiken. Bijvoorbeeld, als je dik en grof haar groeien op je lichaam, moet u overwegen het gebruik van de hoge sterkte-instelling. Als u alleen wilt zeer dun en fijn haar te verwijderen, zal de lage instelling meestal volstaan. U kunt ook kiezen voor de hoge instelling als u wilt om haar te verwijderen sneller.
  • Het toepassen. Als u ervoor kiest de instelling, zal de diodes in de Epila apparaat te starten Emitting Laser golven die de huid binnen te dringen en worden geabsorbeerd door de melanine die van nature wordt aangetroffen op de huid. Zodra de melanine lagen op de huid absorberen de lasergolven, de wortels van de haarfollikels sterven en het haar stopt met groeien.
  • Tijd. Bij gebruik van de Epila ontharing systeem, een van de eerste dingen die je nodig hebt om bewust te zijn van is dat het tijd zal duren voordat de Epila ontharing systeem daadwerkelijk van kracht wordt. Vergeet niet, op de eerste paar sessies, krijgt u alleen het doden van de follikels. Het haar zelf zal blijven op uw huid. Na een paar weken, maar zal het haar worden afgestoten. Zodra het haar is vergoten, zal nieuwe haargroei niet optreden omdat de follikel wortels zijn al vernietigd.

Terwijl het apparaat heeft ondergaan testen om ervoor te zorgen dat het veilig is voor gebruik thuis, moet u nog steeds de elementaire voorzorgsmaatregelen. Richt de laser op het gezicht van iemand anders en zorg ervoor dat u alleen de laser te gebruiken voor het beoogde gebruik. Ook dat de huid kan voelen ruwe, gevoelige en tere weten na de eerste paar sessies.