O2s

Hoe de " beet van venlo " genieten

In het centrum van Seattle

In het centrum van Seattle, zijn er een groot aantal populaire restaurants dat een aantal van de beste gerechten bekend over de hele wereld beschikken. Bezoek aan gebieden zoals Pike Place Market of Queen Anne Hill, familiebedrijf eetgelegenheden, bistro's en cafes in overvloed, met culinaire hoogstandjes die duidelijk hun eigen zijn. Seattle is zeker paradijs voor fijnproevers op zoek naar de beste manier om hun smaak te voldoen. Een jaarlijks eetfestijn genaamd de "Beet van Seattle" heeft tot doel de beste restaurants van Seattle in een groot feest waar mensen een smaak van alles, alles kan hebben in een locatie te brengen. Het Seattle Center is de thuisbasis van de 'Big Bite van Seattle. " Elk jaar, duizenden mensen komen hier om mee te doen in zijn festiviteiten. Hier zijn enkele manieren om het meeste uit uw bezoek te krijgen:

  • Ontdek alles over de activiteiten in petto voor u in de 'Bite of Seattle' door een bezoek aan haar officiële website. Alle belangrijke informatie over het festival is hier te vinden. De toegang is gratis, maar eten en drinken zal moeten worden betaald.
  • Aangezien dit een eetfestijn, zou het een goed idee om in kleine porties van de verschillende soorten voedsel worden aanbevolen om te proeven van zo veel als je kunt krijgen. Thaise, Filippijnse, Duits, Grieks, om een ​​paar te noemen, zijn enkele van de etnische voedingsmiddelen die u in staat om te proeven zal zijn. Maak je keuze want zowat alles is er. Voor de meer volwassen publiek, bier en andere alcoholische dranken zijn ook beschikbaar. Noordwesten wijnen, cocktails met naam-merken, en diverse soorten bier uit de hele wereld kan worden gevonden in het bier en wijn tuinen gelegen in geselecteerde gebieden van het Seattle Center.
  • Terwijl het nemen van een pauze van al het voedsel proeven, kunt u kijken op de live muziek en entertainment gebeuren in verschillende fasen opgericht in de zaal. Luister naar wat jazz, swing, reggae en andere populaire muziekstijlen uit diverse artiesten en bands. De Comedy Club is ook open te voegen aan de leuke ervaring.
  • Een andere attractie die je zou genieten is de EMP-of Experience Music Project. Een van de nieuwe toevoegingen aan het Seattle Center, EMP is een inter-actieve muziek museum dat de meest populaire Europese muziek en rock and roll kenmerkt. Het is gemaakt om haar bezoekers en de idee van het begin van de Europese muziek te geven, en een glimp van de toekomst. Het herbergt bijna 80.000 artefacten die instrumenten en het podium kostuums van de legendes van de Europese muziek, zoals Bob Dylan en de Kurt Cobain omvatten. Sound lab van de EMP's geeft bezoekers de kans om een ​​aantal lessen te krijgen op het spelen van de drums, gitaar, of het toetsenbord.
  • Bezoek het Pacific Science Center, dat het mogelijk maakt de bezoekers van de wonderen van de wetenschap en technologie te verkennen. De hele familie zal zeker genieten van de tentoonstellingen en demonstraties, samen met de andere activiteiten die zij hebben voor u in petto.


Hoe de " beet van venlo " genieten. Ontdek alles over de activiteiten in petto voor u in de 'Bite of Seattle' door een bezoek aan haar officiële website.
Hoe de " beet van venlo " genieten. Ontdek alles over de activiteiten in petto voor u in de 'Bite of Seattle' door een bezoek aan haar officiële website.

De 'Bite of Seattle' is een ervaring die je niet zou willen missen. Met alle geweldige eten, spannende activiteiten, en wonderlijke bezienswaardigheden te ontdekken, zullen u en uw hele gezin zeker een fantastische tijd. U kunt zelfs zelf op zoek naar de volgende "Big Bite."