O2s

Het plannen van een Dollywood pretpark vakantie: coupons voor Dollywood

Lees tips over het huren van Dollywood hutten en nog veel meer

Terwijl de meeste mensen eerst denken van Six Flags, zijn Disneyland en andere attractieparken, country muziek liefhebbers en Smoky Mountain vakantiegangers die naar Dollywood pretpark voor een familie vakantie. Dolly Parton's themapark ligt in het hart van de Smoky Mountains, en het heeft voor elk wat wils. Er zijn leuke attracties, shows en speciale evenementen voor het hele gezin elke week. Als je van plan bent een bezoek aan Dollywood voor een familie vakantie, hier zijn een paar tips om uw planning een beetje makkelijker en minder duur.

Het beste deel over het Dollywood pretpark is dat het echt kindvriendelijk. Er zijn baby-gebieden in, en een restaurant zal een fles warm voor je. Het park zelfs verzoeken die bezoekers de juiste jurk en vermijd kleding met aanstootgevende afbeeldingen zodat alles blijft gastvrij voor gezinnen.

 1. Resort / hut deals: Veel van de resorts en cabine huur in de buurt van de Smokies bieden coupons voor Dollywood en andere park deals. Je kunt waarschijnlijk vinden deals over hutten ook. Vooral tijdens de off-season, kunt u in staat om gratis kaarten voor Dollywood wanneer u uw vakantie boeken met een bepaald bedrijf.
 2. Plaatselijke detailhandel: Retail locaties in Pigeon Forge en Gatlinburg werken vaak met Dollywood om speciale deals aan te bieden. Soms gewoon winkelen bij een bepaalde supermarkt kunt u geld besparen op uw park tickets.
 3. eBay: Zoals met de meeste dingen, eBay heeft een aantal fantastische deals op Dollywood themapark tickets. Vaak worden deze gecombineerd met hut deals. U kunt gewoon bieden op de deal of kies de "Nu kopen"-functie.
 4. Seizoen voorbij: Als u van plan Dollywood bezoeken voor meer dan een dag, dan ben je beter af te kopen het seizoen voorbij, tenzij je een echt ongelofelijke deal. Nadat ik slechts twee keer, zul je vrij veel terug heb je geld van het seizoen passen, en dan zul je in staat zijn om Dollywood het hele jaar door te genieten.
 5. Festivals en speciale attracties: Controleer de Dollywood website naar festivals die een beroep op u en uw familie te vinden. Thema's kunnen bestaan ​​uit iets van de winter vakantie naar barbecue, bluegrass en activiteiten voor kinderen.
 6. Mijn reis planner: De Dollywood website heeft ook een Trip Planner functie die kan helpen bij het ​​plannen en op te slaan uw reis. De website biedt geweldige aanbiedingen soms op tickets en hutten, dus als je op hun e-mail lijst die u zal worden bijgewerkt op alle nieuwe evenementen en festivals en aanbiedingen op tickets.
 7. Timing: Dollywood is gesloten elk jaar in januari, februari en maart. Uur varieert gedurende het jaar en er zijn dagen per maand, vaak op dinsdag, wanneer het park gesloten. Zorg ervoor dat u het besturingssysteem kalender te controleren voordat het plannen van uw reis.

  Het plannen van een dollywood pretpark vakantie: coupons voor dollywood. Plaatselijke detailhandel.
  Het plannen van een dollywood pretpark vakantie: coupons voor dollywood. Plaatselijke detailhandel.

  Menigten zijn het grootst tijdens festivals. Mei tot en met september zijn de drukste maanden, maar drukte ook groeien in december als gevolg van de kerst-specials. Voor de minste drukte, te bezoeken tijdens de off-seizoen en op weekdagen.

 8. Weer: het weer in de Smokies is koel in de lente en de herfst. U zult meestal willen een lichte jas of een trui voor 's ochtends mee te nemen. Gelaagdheid is een geweldig idee tijdens koudere maanden geleden dat 's middags kan aanzienlijk warmer. Daarnaast zal je een badpak dragen onder je kleding tijdens de zomer voor de vele waterattracties. Sommige van deze leuke attracties zal je verrassend doorweekt! Houd een extra set kleding in de auto zo goed, dus dat je familie niet naar huis nat rijden.
 9. Eten: Hoewel u niet toegestaan ​​om voedsel in Dollywood te brengen, kunt u uw hand gestempeld, laat het park voor de lunch en terugkeer. Dollywood biedt een assortiment van leuke gerechten, van oude pretpark klassiekers (maïs dogs, hamburgers, trechter cakes en waterkoker maïs) tot minder voorkomende items (korst van varkensvlees). Maar als je wilt om geld te besparen, wil je misschien een lunchpakket en laat het in een koeler in uw auto. Op die manier kun je goedkoper eten zonder terug te keren naar een verschrikkelijke parkeerplaats of veel tijd te verliezen rijden terug naar uw hotel of huisje.