O2s

Boek een vlucht op Virgin Airlines

Het boeken van een vlucht op Virgin Atlantic's www.virgin-atlantic.com zou kunnen kijken in eerste instantie ingewikkeld, vanwege de veelheid van mogelijkheden die het online reserveringssysteem biedt. Voor een, kunt u kiezen of om te boeken van verschillende sites Virgin's, met inbegrip van de Britse site, Amerikaanse site, Australische site, en dergelijke. Maar als je een no-nonsense reservering wilt, kijk maar in de richting van de belangrijkste "zoeken voor vluchten naar Londen en wereldwijd" box.

  • Het invoeren van uw gegevens. Het eerste wat in te voeren zou, uiteraard uw voorkeur vertrek-en aankomstpunt, en de vlucht data. Virgin's reserveringssysteem laat u boekt een reis of retour-trip tickets. Zoals voor de luchthaven selecties, kunt u alleen de stad, of als een stad heeft meerdere luchthavens, kunt u selecteren welke bepaalde luchthaven u boekt voor. Toets vervolgens de gewenste reisklasse, het aantal passagiers, en geef aan of je reist met kinderen of baby's. Als je niet zo bijzonder over de exacte data van de vluchten, kunt u kiezen voor de "laagste tarief" optie, die zal zoeken naar de goedkoopste vluchten in de nabijheid van drie dagen voor of na uw opgegeven data van vertrek.
Kilometerstand of kortingen? U kunt ook de juiste vakken als u beweert kortingen of kilometers van club of alliantie lidmaatschappen.

Boek een vlucht op virgin airlines. Het invoeren van uw gegevens.
Boek een vlucht op virgin airlines. Het invoeren van uw gegevens.

  • Kies een schema en vluchten. Nadat u hebt geklikt op de "Search" knop, wordt u getoond een matrix, waar u de vertrekdatum (aan de linkerkant) en aankomst (aan de rechterkant) met bijbehorende tarief prijzen selecteren . U kunt de kalenderdata te zien tarieven en vluchten die eerder of later, om uw opties uit te breiden.
De Virgin Atlantic reserveringssysteem kunt u zelfs vluchtgegevens te delen door middel van grote social networking sites zoals Facebook. Dit is erg handig als je bezoek aan vrienden en familieleden, en je zou willen dat ze weten welke vluchten wordt u op.

  • Voer uw gegevens in. Zodra u hebt geselecteerd schema's, wordt u getoond uw vluchtschema, en een overzicht van de tarieven en andere kosten, zoals belastingen, bagageafhandeling kosten, en dergelijke. U wordt dan gevraagd in te toetsen uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, contactgegevens dieetwensen (indien van toepassing) en frequent flyer-nummer. Als je al een geregistreerde gebruiker van de Maagd online reserveringssysteem, kunt u gewoon sleutel in uw gebruikersnaam en wachtwoord, en deze zullen worden automatisch ingevuld voor u. Het systeem vraagt ​​ook om andere details, zoals de reden van uw vliegende (zakelijk of toeristisch).
Zorg ervoor dat u invoert namen precies zoals ze op uw en de andere passagiers paspoorten. Anders zou je in de problemen met immigratie, als uw naam niet overeenkomt.

  • Facturering en bevestiging. Vervolgens wordt u gevraagd om de input van uw credit card gegevens voor de betaling. Als de transactie met succes doorloopt, bent u dan getoond op het scherm een ​​bevestiging van de betaling en e-ticket, die de bevestigingscode voor uw vlucht bevat. Omdat luchtvaartmaatschappijen zijn meestal te besparen op ticketing deze dagen, zou een e-ticket volstaat wanneer u check-in

Kies een schema en vluchten. Facturering en bevestiging.
Kies een schema en vluchten. Facturering en bevestiging.

Online te boeken door maagdelijke-atlantic.com is niet zo ingewikkeld na alles. Vergeet niet om al uw reisgegevens bij de hand hebt, is het een kwestie van het invoeren van deze in een stap-voor-stap manier.