O2s

Berekening van de rij kilometerstand: vind de afstand tussen de plaatsen

Tips voor het gebruik van een mijlencalculator


Als je probeert om erachter te komen hoe ver twee plaatsen zijn, zal een kaart en een liniaal gewoon te lang duren. Profiteer van online middelen om erachter te komen hoe ver uw volgende reis neemt u mee. Hier zijn een paar verschillende manieren om kilometers te berekenen van bestemming naar bestemming.

Stap 1

Gebruik MapQuest. Beschouwd als een van de meest informatieve websites als het gaat om richtingen, http://www.mapquest.com/ heeft een eenvoudig hulpmiddel dat u zal helpen kilometers berekenen van de ene bestemming naar de andere. Klik op 'Routebeschrijving' en typ in uw startadres, met inbegrip van uw postcode. Vervolgens typt u het adres van waar je naartoe gaat in de 'To Where' sectie en klik op 'Routebeschrijving'. In een paar seconden zal de aanwijzingen van de ene bestemming naar de andere pop-up. Maar wat je geïnteresseerd in leugens zijn op de top van die informatie. MapQuest zal u voorzien van een geschatte tijd om te reizen vanaf de start bestemming naar de eindbestemming, maar ook de totale lengte van de reis volgens de instructies gaven ze je. De lengte van uw reis zal het aantal kilometers van de ene bestemming naar de andere.

Stap 2

Berekening van de rij kilometerstand: vind de afstand tussen de plaatsen. Gebruik een mijlencalculator.
Berekening van de rij kilometerstand: vind de afstand tussen de plaatsen. Gebruik een mijlencalculator.

Gebruik MapMyRun. Nog een geweldige site voor het uitzoeken hoe ver je weg bent is http://www.mapmyrun.com/ . Vooral gebruikt door hardlopers, MapMyRun kunt u fysiek uw route te tekenen op een kaart en dan zal het totaal aantal kilometers langs de route die u hebt getekend berekenen. Het voordeel van het gebruik van deze site is dat je niet beperkt tot vervoer over de weg. Deze website kan berekenen kilometers van overal naar overal, letterlijk.

Stap 3

Gebruik een mijlencalculator. Google nooit ophoudt te teleurstellen met zijn brede scala aan online bronnen. Als u Google maps om de lay-out van uw reis, kunt u vervolgens uploaden die informatie in een online kilometers calculator om de afstand tussen de plaatsen aan vinden http://www.mileagecalc.com/ . Je moet je startadres te voeren. Klik op 'Doorgaan', en bekijk de verschillende gebeurtenissen (of reizen) je hebt genomen. Hit 'Get Kilometerstand' en je zult direct te zien de berekende kilometers van de ene bestemming naar de andere.

Stap 4

Gebruik Rand McNally's website. Rand McNally staat bekend voor het verstrekken van ons met kaarten die ons te redden van het krijgen van verloren. Ze hebben ook een geweldige online tool die diensten aanbiedt met kaarten, routebeschrijvingen en een mijlencalculator. Surf naar http://www.randmcnally.com/rmc/directions/dirGetMileageInput.jsp en vul uw vertrekpunt bestemming en uw eindbestemming. Klik op 'Get Kilometerstand', en de kilometerstand van bestemming naar bestemming zal worden berekend.


Tips voor het gebruik van een mijlencalculator. Gebruik rand mcnally's website.
Tips voor het gebruik van een mijlencalculator. Gebruik rand mcnally's website.

Het internet heeft veel meer middelen waarmee u kunt uitrekenen kilometers tussen bestemmingen. Zolang je weet dat de postcode of het adres van waar je bent en waar je heen kunt u de kilometerstand snel berekenen van de ene bestemming naar de andere. berekenen rijden kilometers kan u ook helpen tijd en geld te besparen op uw volgende reis! Bon voyage!